darkolivee@gmail.com

21 Aralık 2013 Cumartesi

Blogger Zet Fashion, Emotion Parfüm Facebook sayfasında!

Emotion Parfüm, sosyal medya hesaplarında yılbaşı heyecanını blogger Zet Fashion’ı davet ederek zenginleştiriyor.

Modanın nabzını tutan ve trend yaratıcılarından biri olan Zet Fashion blogunun sahibi Zuhal Okçu, Aralık ayı boyunca Emotion Parfüm sosyal medya hesaplarında.

Zuhal Okçu, Emotion Parfüm takipçileriyle moda sırlarından makyaj tavsiyelerine, yeni yıl trendlerinden saç modellerine kadar birçok konuda tavsiyelerini #YeniYılHazırlığı hashtag’i üzerinden paylaşıyor.

Aralık ayında Emotion Parfüm sosyal medya hesapları yılbaşı hazırlıklarına sıcak ve samimi bir ortam sağlıyor. Emotion Parfüm ve Zet Fashion Aralık ayı içerikleri boyunca takipçilere sadece tavsiye vermekle kalmıyor, birbirinden güzel hediyeler de dağıtıyor. Etkileşimli yılbaşı hazırlık postları, moda takibi ve günlük tavsiyelerle Aralık ayında Emotion Parfüm sosyal medya hesapları dopdolu.

Siz de Emotion Parfüm’ü takip etmek isterseniz www.facebook.com/EmotionParfum ve www.twitter.com/emotionparfum adreslerine bekleriz.







Bir boomads advertorial içeriğidir.

20 Aralık 2013 Cuma

Anne Eteği


Herkese Selammm

Yaşasın bugün cuma :)

Hem hafta sonu, hem de çok sevdiğim birinin nişanına gidicem yaşasınn!
İnstagramda satış yapan bir butikten, deri etek ve bluz aldım, elime ulaştı, birde ayakkabı sıkıştırmıştım araya, o da yarın gelicek ama inşallah nişandan önce elime ulaşır, başka giyecek ayakkabım yokmuş gibi, illaa da onu giycem :D 

Bazen tam bir dayaklık oluyorum :D biliyorum :D

Neyse ben kendimi pataklamadan Cuma kombinime geçelim :)

Ofiste zamanlayıcı ile kendim çektiğim için fotoğrafları, ışık yetersiz geliyor ne yazık kii, şimdilik idare edelim mi? :) gün ışığını özledim fotoğraflarımda :)





Annem emekli öğretmen olduğu için, görev yaptığı zamandan kalma, o kadar çok klasik eteği var ki, kumaşları harika, bazen giyiyorum bende :)
Bu etekde onlardan biri
Etek annemin
Gömlek Trendyol nottis butiği
Kazak mango çok eski 



2 snoodum daha sahibine ulaştı
mutluyum :)
Miss. F ve Mr. M güle güle kullanın :)

Modellere ve duruşuna buradan bakabilirsiniz...


Mutlu haftasonları
Sevgiler
Darkolive

19 Aralık 2013 Perşembe

Elbise Üstü Kazak


Herkese Selam

Bugün hava biraz soğuk hızını kesince elbiseme kavuştum :)
Geçen buradaki postta da yazdığım gibi  trendyol Dilvin butiği son zamanlardaki favorim
Öyle güzel parçalar var ki!

Kazağım ve elbisemi oradan aldım, kalın kumaşlı elbiseler kışın hem kazakla hem hırkayla kullanıldığı için joker parçalar, öyle kii herkes hem elbisesini hem eteğini aldım sanıyorlar :)





Ayakkabılarım marjin 
Buradaki postumda bahsetmiştim


Sevgiler
Darkolive

18 Aralık 2013 Çarşamba

Pembe pantolon, bebe yaka kolye


Herkese Selam

Bugün yine bir pantolon günü,  renklerin enerjisine inanır mısınız? Çok renkli pantolon giyen biri değilim, vücut yapım dolayısıyla genelde koyu renk alırım pantolonlarımı, rengarenk kişiğimi de rengarenk elbiselerim takılarım bluzlarımla yansıtırım :)

Bu pantolonumu yaz başında kotondan aldım, alışık olmadığımdan ilk başlarda tuhaf geliyordu ama alıştım sanırım :)

Fakat herkes pentinin termal çoraplarından bahsediyor, almak şart oldu ki eteklerim elbiselerim boynu bükük kalmasın :)


Haftasonu aldığım bir önceki postumda anlattığım hırkamla kombinledim





Altına da benettonda her daim bulunan, düz siyah bisiklet yaka bluzumu ve çok önceleri yaptığım incili bebe yaka kolyemi taktım :)


 Ahhh snoodlar ahhh, bazılarına hiç kıyamıyorumm, örüp hepsini  kendim takasım geliyor :)





Yemekten sonra kahveler benden 
Şöyle bir keyif yapalım dimi ama :)

Sevgiler
Darkolive


17 Aralık 2013 Salı

L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Seri

L'Oréal Paris'in Skin Perfection serisini kullanmaya başladığımdan beri farkı gördüğümden, bu üçlü benim favorim. Vaad ettikleri şeyler herkesin istediği gibi kusursuz bir cilt, küçülmüş gözenekler ve ciltte renk eşitliği. 20 ve 30'lu yaşlarda kullanımı önerilen Skin Perfection serisi cildin kalitesini arttırmak için geliştirilmiş.

1- L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum:

Sabah ve akşam olmak üzere temizlenmiş cildime az bir miktar alıp parmak uçlarımla masaj yaparak ürünü yediriyorum. Sürer sürmez cilde harika bir yumuşaklık veriyor. Gözeneklerim fazla büyük değil fakat, elbette daha da kaybolmasını isterim ki gözle görülür biçimde bunu farkettim. Özellikle yanak bölgelerimde oluşan kızarıklıklar yavaş yavaş geçiyor.

2- L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı 6'sı 1 arada BB Krem:

Adından da anlaşıldığı gibi, 6 görevi tek başına üstlenen, kapatıcılığı fondötene yakın, nemlendirme özelliği bulunan bir BB krem. Ellerimle uyguladığımda kesinlikle daha iyi sonuç aldığımı söyleyebilirim. Yüzümdeki kızarıklıkları yok edip, cilt tonumu eşitliyor. GFK 25 ile güneşten koruyor. Cildime doğal bir ışıltı vererek, sağlıklı görünmesini sağlıyor.

3- L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici:

Özellikle kokusuna bayıldığım ve çok severek kullandığım bir nemlendirici. Yine sabah akşam olmak üzere ilk önce temizlenmiş cildime cilt kusursuzlaştırıcı serumu uyguluyorum, emilmesini bekledikten sonra ise günlük nemlendiricimi kullanıyorum. Makyaj öncesinde oldukça iyi nemlendirme sağlayıp makyaja zemin hazırlıyor. Cildimde sivilce izleri vardı, yanak bölgemdeki kızarıklıklardan da bahsetmiştim ve kesinlikle işe yaradığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tek eksi yanı SPF içermemesi. Ayrıca krem çok hızlı emiliyor, en sevdiğim yönlerinden biri ve cildimin kalitesinin gerçekten arttığını hissedebiliyorum.

Ambalajları o kadar sevimli ki, beğenmemek elde değil. Yapılarını bir de fotoğraflarla göstermek istedim.

L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici, kokusu, hızlı emilimi ve yapısıyla beni zaten büyüledi. Parmağa alır almaz kayıp giden bir yapısı yok, biraz tok ve kullandıkça faydasını daha da göreceğime inanıyorum.

L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum, ne çok sıvı ne de çok yoğun bir yapısı var, uyguladıktan sonra günlük nemlendiriciyi sürmeden önce beklemek önemli, cildin emmesine izin vermek gerektiği yazıyor ki, ben de o şekilde uyguluyorum. Pompalı olması, bir kerede size tüm yüze yetecek kadar ürün çıkartmaya yarıyor.

L'Oréal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı 6'sı 1 arada BB Krem ise, fotoğrafta da gördüğünüz gibi kıvamı yoğun, daha önce bahsettiğim üzere fondöten kadar iyi bir kapatıcılığı var. Ve sağlıklı, hafif ışıltılı bir sonuç veriyor. Cilt rengini eşitlemesi ve kapatıcılığı benim için gayet yeterli geldi.

Bu arada, 3 blogger arkadaşımız Meriç Küçük, Gamze Biran ve Nil Ertürk, içinde bulundukları Kusursuz Cilt Hareketi'ne 3'er takipçisini de dahil edip 1 ay boyunca Skin Perfection ürünlerini kullanarak, deneyimlerini burada paylaşacaklar.




Siz de cildiniz hakkında bilgi almak istiyorsanız, buraya tıklayıp fotoğraf yükleyerek cilt analizi yaptırabilirsiniz.

İçerik: www.makyajodamm.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Damask Desenli Pantolon


Herkese Selam

Havaların ne kadar soğuk olduğu geyiğini yapmayacağım baştan konuşalım :) Soğuksa soğuk sadece bana mı soğuk herkese soğuk  allaah allahh :D 

Tek üzüldüğüm, benim gibi etek, elbise insanını pantolona mahkum etmesi :) yoksa burnumun ucunu hissetmemem, ya da ellerimin susuz kalmış çöl gibi çatlaması umrumda değil :D

Dolabımda öyle çok fazla pantolon yoktur, koton çoraplara hasret kalıp pantolon ihtiyacı arşa çıkınca,  gözlerim mağaza vitrinlerini arşınlar oldu. Hafta sonu sinemadan çıkınca, yemek yiyelim dedik, vitrinde bu kendinden damask desenli pantolonu gördüm ve bunu bensiz bırakmıyım dedim :D baktım fiyatı da uygun alıverdim, ee tek başına olur mu, birde üstüne hırka lazım, eşimin homurdanmasını işitmeden görebildiğim en güzel hırkayı kaptım ve kabinde bir hışımla denedim, güzel oldu...

Dolabımda gömleğim çok fazla, onları bu mevsimde kaderine terkedemediğimden kazak olsun, hırka olsun çok kullanırım... 
Kazakları tek başına giymeyin, altına şık bir gömlek, taşlı ya da uzun zincirli madalyon kolyeler şıklığınıza şıklık katacaktır ;)



Hırkamı dün hayırladım, bugün içimden kırmızı giymek geldi :)


 Hırkamı çok sevdim, içinde hafif hafif ışıltılar var, önü verev geliyor... 

Pantolon ve hırka :lcw (fiyatı da pantolon 50, hırka 35tl idi)
kırmızı kazak ve bot :mudo
deri detaylı beyaz gömleğim : trendyol nottis butiği (bu butik gerçekten bir harika)



Aslında pantolon koyu bir siyah, ama flashlı çekimde gri gibi çıkmış..


Benim hiç marka takıntım yoktur, yeter ki beğeneyim...
Nereden ne çıkacağı belli olmuyor, siz de atlamayın, 
girmediğiniz mağazalara da bakın derim :)

instagram:darkolivestyle

Sevgiler
Darkolive

16 Aralık 2013 Pazartesi

izledim:Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak


Herkese Selam

İlk vizyona girdiği gün uça uça gitmek istediğim, fakat bir türlü kısmet olmayan, Açlık Oyunlarının 2. serisi  ateşi yakalamak filmini nihayet dün seyredebildik.

O neydi ya öyle hala etkisindeyim sanki, her ne kadar arkadaşlarım 1. filmini daha iyi bulduklarını söyleseler de ben buna bayıldım efektler ışık tabiki Katniss'in güzelliği olağanüstüydü...

Filmi anlatmayacağım, sadece bir hatırlatma bu, izlemeyen varsa izlesin...


Katniss'in  o tatlı ıslığıyla sizi selamlıyorum :)

Sevgiler
Darkolive

Choies.com ile başlattığımız yılbaşı hediye etkinliğimiz sonuçlandı


Herkese Selam

Choies.com ile başlattığımız yeni yıl hediyemizin sahibi belli oldu...



Ek haklarla, 1 ile 53 rakamların arasından şans, 36 numaraya güldü...



Pervin, tebrik ediyorum seni
Yeni yıl bol bol şans getirsin sana-hepimize :)
Buradaki hediyelerden herhangi birini seçebilirsin...
mail adresini choies.com  yetkililerine ileteceğim...



Yeni bir hediye etkinliğinde görüşmek dileğiylee :)

Sevgiler
Darkolive