darkolivee@gmail.com

21 Mart 2014 Cuma

Zincir Kolyem...


Herkese Selam

Ohhh sonunda Cuma geldi, bu haftasonu Antakya'ya geziye gidicem iple çekiyordum, umarım keyifli olur :)
Tek derdim diyetimi çok bozmadan, birkaç lokma zaiyatla bu işten sıyrılmak, yoksa eğlence zaten garanti :)

Sıkı takipçilerim bilirler, bi jean aldım ama küçük geldi, önü kapanmamıştı,  acil diyet yapmam lazım demiştim yaklaşık 15 gün önce, işte bu kot o kot!! :) artık işe gelirken giyebiliyorum yaşasın :)
Kilomda hemen uçurum değişiklikler olmasa da (ee kiloları 15 günde almadık, 15 günde gitsin değil mi :) acelemiz yok, temiz olsun, benim olsun :D )
 inceliyoruuummm olleeyyy!!

Havalar ısınınca stilettolarımla harika olacak bu pantolonum :)



Saks mavisi ceketim choies



Kazağımı çok çok severek giyiyorum, salaş uzun formu, sırtının ayrıntısıyla favori kazaklarımdan addax.com sitesinden çok uygun bir fiyata almıştım, hemde kapıda ödemeli :)
jeanim instagramda kokoshe butikten...


Kolyem ise  buradan
Bedava kargo ile o kadar uygun fiyata aldım ki şaşıp kalacaksınız :)
kesinlikle harika bu yaz bende bol bol göreceğinize emin olabilirsiniz :)
Ayrıca 'yıldız' geçici dövmem de geldi, ilk fırsatta onu da deniycem :)


Twitterin kapanmasıyla ilgili herkes birşeyler yazmış zaten, dns ayarlarını değiştirdiğinizde girebiliyorsunuz, 
bende çok üzüldüm, umarım gündem değiştirme oyunlarından biri değildir, bir an önce düzeltirler...


Kazak:addax  
kolye buradan
yelek: koton
Pantolon instagram kokoshebutik


Bornprettystore.com u mutlaka ama mutlaka inceleyin kızlar
çok güzel ve uygun fiyatlı ürünler var, tavsiye benden uygulaması sizden...

Herkese sevdiklerinizle harika,  pozitif, huzur dolu bir hafta sonu diliyorum...

Sevgiler
Darkolive

19 Mart 2014 Çarşamba

Arkadaşımın doğum günü ve kırmızı elbise...


Herkese Merhaba

Hafta ortası oldu bile
Dün akşam çok sevdiğim bir arkadaşımın doğumgünü partisindeydik, hem akşam yemeğimizi birlikte yedik, yiyemediğim(diyetten dolayı) pasta eşliğinde sohbetin dibine vurduk...
Süper bir geceydi...
Bende siyah giymek istemediğimden, yeni aldığım, kırmızı elbisemi modagram ayakkabılarım şalım ve siyah clutchumla tamamladım ...

Elbisem burada



Kırmızı üzerine, mat gri french yaptım ama tam belli olmamış resimde :)


Avukat arkadaşıma avukat konseptli pasta :)



Arkadaşıma bir kez daha sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum...
Sevgiler
Darkolive

18 Mart 2014 Salı

Çanakkale Zaferi!!!


Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Mehmet Akif Ersoy



Çanakkale Zaferimizin 99. yılı kutlu olsun
Bu uğurda gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden şehitlerimizin ruhları Şad olsun!!

Sevgiler
Darkolive

Kampanyon.com kolaylığı...


Herkese Selam

Bugünlerde tiryakisi olduğum bir siteden bahsetmek istiyorum sizlere...




Kampanyon.com alışverişin arama motoru, neye ihtiyacınız varsa o katagoriye giriyorsunuz, bütün markaların ürünleri, fiyatları tek tek karşınıza geliyor...İncelemek istediğinizde de sizi o siteye satın alacağınız siteye yönlendiriyor :) 
Ürün yelpazasi oldukça geniş  giyim, ayakkabı, çanta, erkek, çocuk giyim, aksesuar, kozmetik, parfüm  aklınıza ne geliyorsa, ayrıca fiyat sıralama şansınız da var, ucuzdan pahalıya, ya da pahalıdan ucuza...

Her alışveriş seven kadın gibi bir şeye ihtiyacım varsa ya da yoksa :D alışveriş için illa ihtiyaç olmasına gerek var mı yahuu :) böyle bir arama motoru harika bir fırsat...

Mesela Büyük beden kıyafet arıyoruz, çok az firma var büyük beden üreten, hamilelik ve sonrası dönemde çok zorlandığım için iyi biliyorum :(
Kampanyon.com  büyük beden katagorisine girdiğinizde tüm firmaların ürünleri fiyatlarıyla birlikte ekranınıza geliyor, sizede sadece beğenmek kalııyor :)

Çantalarda aynı şekilde, en uygundan en pahalı marka çantalara kadar inceleme fırsatı sunuyor, almasak bile bakarız ne var ki :)

Ah şu ayakkabılar
bu ayakkabıya bayıldım, çok kullanışlı

Topuklu ayakkabılar biz süsümüze düşkün kadınların vazgeçilmezi
Bütün yaz ayağımda kalabilir evet! :)

Yaz kapıda, havalar ısınıyor, ama yinede akşamları küçük bir deri ceket  ya da jean ceketler kurtarıcı, özellikle tril tiril yazlık elbiselerin üzerinde harika duruyor.. 
hem şık hemde tarz sabihi bayanların seçimi





Tulumlar son yıllarda zirve yaptı...
Vücuduna güvenen şık bayanların tercihi
uygun formda bir tulumla gideceğiniz mekanın en şıklarından olabilirsiniz...


Tulum demişken, insanın aklına çocuk tulumları da geliyor değil mi?  :)
bakarmısınız şunun güzelliğine, inşallah oğlumdan sonra birde kız çocuk sahibi olursam, böyle cici şeyleri kaçırmam :)


Bütün kış yediniz yediniz, baharda diyete başladınız
ama yeterince incelemedim diyenlerdenseniz  :)

bu vücut şekillendirici mayolar tam size göre...


ben bikini seviyorum diyenlere de bolca fiyat karşılaştırmalı alternatif mevcut


Mağazaları tek tek gezmek imkansız,ama internetten gezmek çok kolay, kampanyon.com un hizmetlerinden faydalanmak için bir göz atın derim..

Sevgiler
Darkolive

17 Mart 2014 Pazartesi

Renkli Kombin...


Merhaba
Harika cıvıl cıvıl, rengarenk bir hafta olması dileğiyle sözlerime başlıyorum :D
Hafta sonu tatiliniz nasıl geçti, benim bol bol dinlenceli oğlumun aktivitelerine zaman ayırarak geçti, cumartesi tiyatroya gittik, pazar  da yağmurda çizmelerimizi giyip koştuk :) 
Oğlum çok yoruldum annecim eve dönelim diyene kadar dışardaydık :) Market alışverişini bile beraber yaptık çünkü babamız 1 haftadır şehir dışında yoksa onu da rahat bırakmazdık :)




Bu ayakkabılarımı daha önce size şikayet etmiştim biliyorsunuz :)
Ayak katili başlığı altında verdim veriştirdim, ağzını burnunu kırmıştım :)
Eee o da haketmişti ama, topuklarımdan vurmuştu beni :D Aldığım yer geri almayı kabul etti fakat, ana yüreği işte kıyamadım :D çünkü her yerde bulunacak bir model değil, var mı öyle kolay vazgeçmek :) Soluğu ayakkabı tamircim Hasan abinin yanında aldım, adam beni görünce gene ne oldu diyecek artık :D Bir terzim birde ayakkabı tamircimden vazgeçmem, adama öyle mi olsa acaba, böyle mi olsa diye anlatırken ya! bir dakika, bastığınız yeri az yükseltirsek problem kalmaz dedi, ee iyi madem dedim, sorun pat diye çözüldü, ne zeytinyağıyla masaj yaptım ne sirkeyle ovdum kendisini, ne de buzlukta misafir ettim :) 
Bu söylediklerimde rahatlatıyormuş ayakkabıyı, bende deneyenlerin yalancısıyım :)

Ayağımdaki yara tam geçmediği için, halaa topuğuma peçete filan koyuyorum ama aktif olarak kullanıyorum artık yaşasın :) Hattaa işten eve bile geldim, uzun uzun yürüdüm yani :)


Saks mavisi ve pembenin uyumuna bayılıyorum :)

Kürk yelek ve pantolon : koton
Ayakkabı ve gömlek : bilinmedik bir butikten


Bu resmi dün çektim, her ağaç gelin olmuş gibi
hele limon çiçekleri, insanın ömrüne ömür katan kokularını bir saldı mı, sarhoş oluyorsun sokakta
bize hediye edilen bu hayatın güzellikleri için binlerce kez şükrediyorum..


Bu arada Line uygulamasını biliyorum ama, kullanmadım diyen varsa
burada çok güzel anlatılmış, inceleyebilirsiniz...

Sevgiler
Darkolive

LINE İLE ÖZGÜRCE KONUŞUN

LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor!
Yoğun iş temposu, şehirleşme ve hızlanan yaşam bizleri dijital dünyada sosyalleşmeye yöneltiyor. Bu alanda bilindik sosyal medya kanallarının yanı sıra ücretsiz mesajlaşma, ücretsiz sesli ve görüntülü arama gibi birçok hizmeti bir arada sunan mobil mesajlaşma platformları da öne çıkıyor. Aile bireylerinden arkadaşlara kadar hayatımızdaki herkesle her an paylaşımda bulunduğumuz bu platformlarda kullanıcıların dikkat ettiği en önemli özelliklerden biri de güvenlik sistemleri. Bu anlamda rakiplerinden ayrılan LINE’da kullanıcı bilgi ve görüşmeleri 3G, 4G ve Wi-Fi dahil tüm ağlarda şifreleniyor. LINE’ın iç denetim yönetimi alanında üç uluslararası sertifikaya (SOC2, SOC3 ve SysTrust) sahip olan ilk mobil mesajlaşma uygulaması olması da güvenlik standartlarına verdikleri önemin bir kanıtı niteliğinde.
Telefon Numaranızı Gizli Tutun
LINE’da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID’nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID’nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.
Telefon numaranıza sahip kişilerin LINE arkadaşları listesine otomatik olarak eklenmek istemiyorsanız “Başkalarının Eklemesine İzin Ver” seçeneğini kapatabilirsiniz. Böylece sizi sadece LINE ID’nizi paylaştığınız kişiler ekleyebilir.

Tanımadığınız Kişilerin Sizi Rahatsız Etmesine Engel Olun
Anlık mesajlaşma uygulamaları kullananların korkulu rüyalarından birisi de yanlışlıkla alakasız bir mesajlaşma grubuna eklenmektir. LINE’da tanımadığınız kişilerin bulunduğu bir grup sohbetine davet edildiğinizde grupta bulunan kişiler telefon numaranızı göremiyor.
Tanımadığınız bir kişi size mesaj attığında LINE otomatik olarak  “Ekle”, “Engelle” ve “Şikâyet et” seçeneklerini sunuyor. Eğer size mesaj gönderen kişiyi tanımıyorsanız kolayca engelleyebiliyorsunuz.

Telefonunuz Yanınızda Olmasa Da Mesajlarınızı Koruyun
Yazışmalarınızı meraklı gözlerden korumak için LINE’a şifre koyabiliyorsunuz. Diğer/Daha fazlası > Ayarlar > Gizlilik ayarlarından “Şifre Kilidi”ni kullanarak LINE’ın her açılışta şifre sormasını sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca “Sohbet Odası Ayarları”ndan tüm sohbet geçmişinizi ve sohbetler içerisinde paylaştığınız tüm dosyaları tamamen silebiliyorsunuz.
Bir arkadaşınız LINE’dan size mesaj yazdığında bildirimin ekranda mesaj okunacak şekilde belirip belirmemesi ile ilgili ayarlarınızı da istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Bildirim ayarlarında yer alan “Önizleme göster” seçeneğini kapattığınızda, yeni bir mesaj geldiğinde ekranda gelen mesaj yerine “Bir mesajınız var!” yazısı görünüyor.

Paylaşımlarınızı Gizleyin
LINE’ı rakiplerinden ayıran bir diğer özelliği de ileti, fotoğraf, video, bağlantı gibi paylaşımların yapılabildiği, sosyal medya yapısına sahip Timeline ve Home özellikleri. LINE’daki Timeline ve Home hareketlerinizi yalnızca arkadaşlarınız görebiliyor. Ancak burada da iletilerinizin kimler tarafından görüntülenebileceğini belirleyebiliyorsunuz.
Timeline’ınızda paylaşmak istediğiniz iletinizi hazırlarken alt menünün en sağında bulunan “Kişiler” sembolüne tıklayarak iletinizin gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

Nerede, Ne Zaman İsterseniz Güvenle Konuşun, Mesajlaşın!
LINE'ı tüm akıllı telefonlarda (iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia), tabletlerde ve hatta bilgisayarınızda bile kullanabilirsiniz.
Kullandığınız cihaza uygun LINE indirmek için: http://line.me/tr/download

Bir boomads advertorial içeriğidir.