darkolivee@gmail.com

14 Şubat 2014 Cuma

Sevgililer gününde evdeyiz diyenlere öneri :)


Herkese Selam

Sevgiliniz olsun olmasın herkesin içini kıpır kıpır eden bir gün değil mi sizce de?
Günlük koşuşturmadan, monotonluktan birazcık uzaklaşıp kendimizi özel hissetmek hissettirmek  bence güzel,  birbirinize minik jestler yaparak günü-geceyi harika geçirebilirsiniz... Sevgilisi olmayanların da en kısa zamanda gerçek aşkla karşılaşmalarını diliyorum... :)
Dışarı çıkacaklar zaten plan yapmıştır, 
Biz bir yere çıkmıyoruz, çıkamıyoruz çocuğumuz  var, paramız yok ya da rezervasyon yaptırmadığımız için yer yok  evdeyiz, ama hiç hazırlığım da yok diyenlere işte birkaç öneri...

Yapımı çok basit hazır pandispanyadan bir pasta göstermek istiyorum, daha önce denedim çok güzel ve şık oluyor, eşinize ya da sevgilinize çok uğraşmış hissi vermesi de bonusu :) 

Resimde açıkça anlatıyor zaten, ben keki biraz şekerli süt ile ıslatmıştım, klasik krema pişirip arasını üzerini kaplıyoruz, sevdiğiniz meyvelerden ya da parça çikolata serpebilirsiniz arasına,renkli bonibonlar ya da şişede satılan çikolata sos ile isminizi filan yazabilirsiniz, gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış :)


Migrosta hafta sonu föndü setleri görmüştüm...
hiç bir şey hazırlayamadım diyorsanız, iş çıkışı bile  o setlerden alabilirsiniz...
güzel romantik bir film eşliğinde lezzetli çikolatalı meyveler, marsmaloowlar yemek harikadır, artık 1 gece için alacağınız kalorileri dert etmeyin :)



Bunlarda basit sunum önerileri...
Eee ertesi günü haftasonu, hiçbir zorluğu olmayan kahvaltınıza renk katacak sunumlarla kendinizi gerçekten harika hissedeceksiniz...


Vee herşeyden önemlisi  gülümsemeyi unutma!!! :)
Çünkü sahip olduğun şeyler gerçekten çok değerli...


Sevgiler
Darkolive

Cityshop Online...


Herkese Selam

Çok fazla kış yaşadığımız söylenemez ama, bahar geldi yaz kapıda, tabiki tüm kış lahana gibi giyinmekten çok farkında olmuyor insan aldığı kiloların, yaz gelip tiril tiril giyinmeye başladığımızda anlıyoruz durumun aciliyetini, hemen spor için gerekli malzeme arayışına başlıyoruz, birçok seçenek var evet bende bu sitelerden birini tanıtmak istiyorum size...

Türkiyenin en büyük online spor mağazası City Shop spora dair ne ararsanız bulabileceğiniz çok geniş ürün yelpazesine bir site...

Son zamanlarda herkesin favorisi, instagram fotolarında da bol bol karşımıza çıkan New Balance spor ayakkabıları indirimli bulabilirsiniz..


Merrell ayakkabıların çoğu 4 mevsim kullanıma uygun olan Gore-tex astarı ile maksimum nefes alma ve su geçirmeme garantisi veriyor...

Özellikle kötü hava koşullarına göre dizayn edilmiş Merrell ayakkabılar  da da yine  birçok seçenek mevcut...


Spor yaparken aksesuarın önemi tartışılmaz, tabiki kolye küpeden bahsetmiyorum :) buffları duymuşsunuzdur, duymadıysanız hepimizin izlediği survaver yarışmasında, yarışmacıların  Buffbandana, kaşkol, şapka, maske, saç bandı, güneş koruyucu, termal kaşkol, bere, fular, toka olarak kullandıkları  şey işte :) , Buff tutkunları için city shopda birçok seçenek mevcut, çocukları bile düşünmüşler, cıvıl cıvıl hepsi :)

Kullanım şekilleri bu şekilde 




Siteyi ziyaret ederek ürünleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz...


Bilgilendirme yazısıdır...

Sevgiler
Darkolive


12 Şubat 2014 Çarşamba

Anemurium Antik kentinde haftasonu...


Eşim bir süredir iş için şehir dışında, hafta sonu o gelemeyince biz onun yanına gittik Ege ile, Anamur Silifkeye 3-3,5 saat uzaklıkta, ancak yolları çok dar ve virajlı, araba kullanırken biraz zorlanabilirsiniz, yeni yapılan tünel halaa açılmamış, açılsa Antalya yolu inanılmaz rahatlayacak... haftasonu minik bir tatil bize çok iyi geldi, önce Anamur'u şöyle bir turlayıp, sonrada antik kent Anemurium'a gittik, inanılmaz güzel yolunuz düşerse mutlaka gitmelisiniz, geçen onca yıla rağmen ben buradayım yıkılmadım bana iyi bakın der gibiydi..

Vee manzara bir o kadar muhteşemmm...

Not: Resimlerde filtre filan hiçbirşey yok...



Ege'nin mimiklerinden de anlıcanız üzere oldukça eğlendik :)





Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapan Anemurium Antik Kenti'nde en uzun egemenlik kuran Türklerdir. Türkler dışında; Luviler, Arzavalar, Klikyalılar, Hititler, Asurlular, Romalilar, Bizanslar ve Kueler kendi dönemlerinde antik kente egemen olmuşlardır. 

Antik kentte yapılan kazılar sonucunda Kral Titus'tan Valerius'a kadar geçen döneme ait sikkeler bulunmuştur. Bunun dışında hamamlar, gösteri salonu, binaların tabanındaki mozaikler ve diğer muhteşem kalıntılar. İçinde hayat varmışçasına hala ayakta Anemurium Antik Kenti. Değişik ve muhteşem yapılara yakından şahit olmak sizi fazlasıyla etkileyecek. Anamur'a sadece 6 kilometre olan antik kenti mutlaka ziyaret etmelisiniz.



Bu alttaki patika yola bayıldım ben :)




Yukarıdaki minik tepeye en alttan tırmanarak çıktı
Alttaki sevinç o yüzden :)










Benden bu kadar
daha fazlası Anamur'da :)

Keşke tarihimize sahip çıksak da elin Amerika'lısı gelip buralarda kazı yapmasa  :(

Sevgiler
Darkolive

11 Şubat 2014 Salı

Mudo Online alışveriş...


Herkese Selamm

Genelde online alışverişimi yurtdışı ve trendyoldan yapıyorum , bu sefer mudoyu denemek istedim, beğendiğim birkaç ürünü vardı, sorunsuz elime ulaştı, çantaya bayıldım, gerçekten çok kaliteli, haftasonu 2 günlüğüne tatile gittik ege ile pijamalarımızı bile  aldı :) Biraz büyükçe bir çantaya ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim, tek kötü tarafı biraz ağır :)

Üstteki çekmeceden pırtlayan aynayı görmeyiniz sayin izleyici :D

Güzelce paketlenmiş


Deri eteği çok beğenmedim, kumaşı hışır hışırdı ve sağ cebinin alt kısmında minik bir dikiş hatası vardı, içime sinmeyince elim gitmez giyemem, o yüzden geri gönderdim ama çanta harika
fiyatıda 120den 69a düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam..


Sizin online alışverişlerle aranız nasıl :)

Sevgiler
Darkolive