darkolivee@gmail.com

30 Haziran 2012 Cumartesi

Darkolivenin hediye zamanı : 4 hediye 4 şanslı


Herkese Merhaba
Temmuz geldi hoşgeldi diyorum tümmm güzelliği ile bize, hepimize uğur getirir inşallah.

Bloğum 1 yaşına girdi. 
Bunun şerefine 4 kişiye hediye veriyorum :)

Bakalım ne hediyeler varmış

1. Satışını yaptığım elbiselerden,  istediğiz renk ve beden 1 elbise
(renk ve beden seçeneklerine satış bloğumdan bakabilirsiniz
linke tıklarsanız sırasıyla görebilirsiniz.

mor, kırmızı, ekru, siyah renkleri ayrıca bolero(cepken) da  mevcuttur)


 2. Kendi el emeğim plajda havuzda çok işinize yarayacak istediğiniz renk pareo ve saç aksesuarı
seçenekler  http://darkoliveesatiyor.blogspot.com/2012/06/handmade-pareo-sats.html




3. Kendi yaptığım,  istediğiniz renk bileklik




4.  Son olarak da bir kişiye domain hediye ediyorum.
(darkolivee.blogspot.com dan www.darkolivestyle.com a dönüştüğü gibi)


Şahsi çekiliş olduğu için oraya buraya üye olmanız gerekmiyor

yapmanız gerekenler çok basit

1.Sitemin izleyicisi olmanız (sağ tarafta)
2.Varsa twitter  burdan ve faceden burdan  takip etmeniz
3. Bir post altında da olabilir, twitter veya  facebook da herhangi birinde paylaşmanız.
4.Bu postun altına isminizi, paylaşım linklerinizi ve mail adreslerinizi eklemeniz.

Not:Bloğu olmayanlar da katılabilir.

Herkese bol şans diliyorum..
Hediye etkinliğim 10 temmuzda saat (24:00) sona erecektir. 
random.org la belirlenecektir.

İstediğiniz hediyeyi eklerseniz şanslılar arasında ufak değişiklikler  yapabilirim)


Sevgiler
Darkolivee




29 Haziran 2012 Cuma

1 taşla 2 kuş :)


Herkese Selam!
Dün spazionun açılışına giderken yumurcağımı da götürdüm yanımda :) iki işi aynı güne denk getirmek iyi oldu sıcaklarda çok dışarı çıkmıyoruz çünkü.Yumurcağımın bi kaç eksiğini de tamamladık, hemde biraz gezmek hepimize iyi geldi. Ama günün sonunda eşimin pilleri bitmişti,ama biz oğlumla hala gezebilirdik :))
Kime çekmiş acaba :)


ps: ayaklara dikkat :)





Üst geçit pozu hahhahha




pilise etek: www.perspective.com.tr
Bluz: H&M
Sandalet: daichman
saç aksesuarı ve Bilezik http://sofigo.com/
Kemer: hermes (süpriz hediye :) )
Güneş gözlüğü :Diesel



Sevgiler
Darkolivee

Optimumda Spazio açılışı


Herkese Selam!

Dün İzmir Optimumdaki Spazionun açılışına gittim. Elbiseler tüm albeniliğiyle vitrindeki ve askıdaki yerini almıştı.


Son yıllara damga vuran önü kısa arkası uzun elbiselerde göz dolduruyordu. Kime öğk geldi bu trendden bilmem ama, bence doğru kombinle  gecenin yıldızı olunacağı kesin!




Günlük kullanım için de birçok alternatif mevcut.



Açılışa özel 1 alana 2. bedava kampanyası vardı,  aşağıdaki resimde denenmeyi bekleyen bir kucak kıyafet bu kampanyayı açıklıyor sanırım :) 


İkram detayını atlamamaları da ince bir davranuştı.





Vitrin çok başarılı...


Hazırlanan ikramlar ve müzik eşliğinde ürünleri inceleme fırsatım oldu, ben kolleksiyonu beğendim, her tarza uygun parça bulunmakta...
Siz de merak ediyorsanız adres İzmir Optimum.


Sevgiler
Darkolivee

28 Haziran 2012 Perşembe

Başlıksız!!!


Herkese Merhaba!
Aslında size çok eğlenceli bir günün postunu yapıcaktım ama,  televizyonda Haluk Levent'e rastladığım anda içime bir hüzün, yanaklarıma gözyaşlarım musallat oldu. Nasıl anlatayım neresinden başlayayım bilemedim. 
Dilek nerdesin Dilek,  bak ben Haluk Levent dinliyorum duyuyor musun kardeşimm, 2 seneye yaklaşıyor gidişin ben hala alışamadım.Alışamayacağımda alışmak da istemiyorum. Hep içimde bir yerlerde olucaksın kalbimin bir köşesinde mutlaka, ortaklaşa yaptığımız ne varsa neyi görsem duysam  yüreğim dağlanıcak biliyor musun?

Hatırlıyor musun ben daha liseye yeni başlamıştım,  evden izin alıp abinlerde yatıya kalmakiçin plan yapmıştık, ordanda  gizlice kaçıp fuara Haluk'un konserine gitmiştik. Bağıra çığıra şarkılar söyleyip Haluk'un sırtına dokunmuş,  sanki sarhoş olmuştuk mutluluktan. Döndüğümüzde de abinden bi araba sopa yemiştik.Ama o canımızın acısı bile mutluluğumuzu söndürmeye yetmemişti :))) Elimizi yüzümüzü yıkarken yengen siz sarhoşmusunuz dayak yediniz hala gülüyorsunuz demişti :)nerden bilsin hayallerimizin gerçek olduğunu o bilemez dimi arkadaşım.Kimse bilemez ki, bu heyecanı sadece ikimiz biliriz. Ben okulu bitirip ev tuttuğumda ilk aradığım sen olmuştun gel hele ortak ol bana diye :)) Hemen gelmiştin.Hatırlıyormusun bi keresinde bahçeye hırsız girmişti, sen eline bıçağı aldığın gibi dalmıştın bahçeye, gel lan erkeksen gel diye, bende senin arkanda tabii :) manyaksın yaa! :) E ben evlendim sende evlenecektin!O kadar korkusuzdun ki karşıan çıkan engelleri yerlebir ederdin hep.Kahve falı geceleri yapardık toplardık herkesi 1+1 evimize.Sonrada menemen bardağı gibi sıralanır yatardık yanyana :))

Daha 30 yaşındaydın, kuzum evlenmene 2 aycık kalmıştı, nikahın oldu da göbek atacak sonrada seni İsveç'e gönderecektik İçim hep buruktu yurtdışında olmandan ama sen mutluydun ya o daha önemliydi, işlerden güçlerden görüşemesek de bazen, biliyordum ki sen bir telefon uzağımdasın, gel desem yetersin, gel desen yeterim. Ne güzel nikah fotoğraflarını çekmiştim ne de güzel gülmüştün.Çok mutluydun arkadaşım yaa olacaklardan habersiz gözlerinin içi gülüyordu. Bir gece  evde oturuyorduk, annem aradı saat 1.Hayırdır inşallah bu saatte, dediki Dilek kaza yapmış kolu kırılmış aaa dedim nerde hemen gidiyorum. İboyla hemen geldik yanına, sabahı beklemedik. Bende sana moral vermeye geliyordum kuzum, alçına imzamı atacaktım kalemimi bile getirmiştim yanımda. Abini gördüğümde şok oldum beti benzi atmış  şuurunu kaybetmiş bir haldeydi.ne oldu dedim Dilek çok kötü gidiyor dedi, nereye abi ne oluyor dedim, kötü işte kötü dedi ağlaya ağlaya gitti.Ben ne olduğunu anlayamadım meğer sana çarpan o motor seni ne hale getirmiş be gülüm.Kaç metre sürüklenmişsin. Sırtından çıkarmadığın can yoldaşın sırt çantan parçalanmış. Sadece bikaç saat dayanabildin kuzum.Seni morgda gördüm yakıştıramadım, kendime bir cimcik attım. Allahım rüyada olayım diye çok dua ettim canımın içi. Sonrası daha kötüydü anneciğin ah o anneciğin bir oğlunu da teröre şehit vermiş o anneciğin var yaaa canlı ölü şu anda, hele 90 yaşındaki babannen ben varken sen nasıl gidersin diye diye  öldürdü benii. Ama hayat devam ediyor arkadaşım, eşin evlendi evet 2. senen dolmadan evlendi, ama ne yapsın olan gidene oluyor arkada kalanlar  bir şekilde devam ediyor inan ki ateş düştüğü yeri yakıyor!!!




Sevdiklerinizin değerini hayattayken bilin dostlar.
Kimsenin sabaha çıkacağı garanti  değil...






Sevgiler
Darkolivee

27 Haziran 2012 Çarşamba

Kilo verme, motivasyon! :)


Herkese Selam!
Bloğumu ilk açtığımda diyet başarı öykümü burda  yayınlamıştım, üzerimden attığım fazlalıkların sevinciyle, herkese faydası olması açısından arkadaşlarımın öykülerini de yayınladım.Bir çok olumlu geri dönüş aldım, diyette motivemizi yitirdiğimizde soluğu senin blogda alıyoruz diye :)

Bu benim için harika bir his:) 
(Kilo problemi olmayan, doğuştan şanslılar bunu anlayamaz.Uğraşmayın!  ) :)
Kilolarımı vereli yaklaşık 2 sene oldu, aynı kilodayım, ama sanmayın ki her istediğimi her zaman yiyorum, hayır dikkat ediyorum, mesela gece belli bir saatten sonra diyelim ki; yatmama 1 saat kalmış abur cubur dondurma meyve yememeye çalışıyorum, elimden geldiğince akşam yemeklerini erken yemeye çalışıyorum..Kahvaltım hep aynı, kral kahvaltısı asla ödün vermem :)
Diyet yaparken de böyleydi.Zaten okumuşsunuzdur.Aslında herkesin bildiği şeyler, ama uygulamak biraz irade istiyor.



Burdada 60-61 arası gidip geliyorum.Hedefim 38 beden kıyafetler giymekti nitekim de istediğim oldu, fazlasında gözüm yok zaten.Ama spor yapmıyorum en büyük eksiğim, en kısa zamanda düzenli spor yapmak istiyorum.

Yüzümü gizleme nedenim yanlış anlaşılmasın tamamen emek hırsızlarına şarlatanlara karşı bir tepkidir.

(Ne kadar uğraştıysam kaldırtamadım, bir önerisi olan varsa çok sevinirim)

Bu linkte gördüğünüz site benim hikayemi ve resimlerimi kullanarak 15 günde 20kilo verdiren bir diyet yayınlamış.Yani varsa öyle bir gerçek bende yapayım.İşin acı tarafı o kadar çok inanan son ümit gibi gören varkii, ama siz bu kiloları 15 günde mi aldınız 15 günde vereceksiniz?  
yok yaa!!


Biraz sabır ve irade
Gerisi zaten istemesenizde başarıdır.

Arkadaşlarımın başarı öyküleri de yabana atılır cinsten değil.O kadar emek verdik ki hep beraber, kaç damacana, kaç kalıp yağ çıktı vücudumuzdan
Ben 29 kilo verdim, şu anda oğlum 16kg 10dk taşıyamıyorum kucağımda, yoruluyorum hemen!
Çok anlatmaya gerek yok anladınız siz onu :))

Satış bloğum, belki bişiye ihtiycınız vardır.

sevgiler
Darkolivee

26 Haziran 2012 Salı

Ege'den inciler :)

Herkese Merhaba!
Uzun zamandır oğlumun resimlerini postlamadığımı farkettim, şu anda eski resimlerine bakınca ne kadar büyüdüğünü, geliştiğini görebiliyorum. Bugünde böyle bir çalışma yaptık oğlumla :))
Doğum günü hediyeleriyle çok güzel pozlar verdi...

İşte benim küçük prensim :)





Çek annecim çek böyle de çek diyor hehhehe






Satış bloğuma yeni elbise ekledim
bakmak isterseniz


http://darkoliveesatiyor.blogspot.com/

Bu arada
Fotografium fotoğraf makinesi dağıtmaya devam ediyor. Sene başında hatırlıyorsanız Turkcell Blog Ödülleri ‘nde 1. olmamız şerefine Canon 600Dhediye etmiştik. Fotografium 5. yılına girince şimdi de Nikon D3200vermeye karar verdik! Alttaki formu doldurun ve sizden istediğimiz içeriği paylaşın ve çekilişe katılma hakkı kazanın!
 http://blog.fotografium.com/fotografium-nikon-d3200-hediye-ediyor/


Sevgiler
Darkolivee


25 Haziran 2012 Pazartesi

Sinema: Prometheus Vol:22


Herkese Merhaba!
Alienin yaratıcısı Ridley Scott 'tan bir bilim kurgu tamlaması daha. Ama bu günümüz teknolojisi için çok zayıf kalmış diyebilirim. Alien bile daha iyiydi yani(1979) :)) Filmde tek beğendiğim beni wuuuu dedirtecek sahne kapsül içindeki Dr. Shaw'a  robot tarafından yapılan sezeryanvari kürtajdı.Türkiye de yaptırması yasak  ama uzayda serbest hheehhe bu geyiğide yaptık yani :)

Filmin fragmanı çok güzel ona aldandık da gittik fakat olaylar çok çabuk oldu-bittiye geliyor, 3D olması izleyici için büyük avantaj, daha gerçekçi, ama konusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayrıca bizim inançlarımıza ters düşen bir ana metni var.İnsanlığı yaratan ırkın peşine düşüp ölümsüzlüğü bulma yolunda ilerlerken hepsi zortungen oluyor :)Anlayacağınız  çok tavsiye etmiyorum bir bilim kurgu sever olarak :) Sonunda alien doğuyor, bu da serüvenin devam edeceğini gösteriyor ama, 2094 yılında alien doğuyor, eeee o zaman 1979daki alien nerden geldi :)) yani 2. seriyi izleyecek sabrım kaldı mı tartışılır. :))
Kısaca vasat!!!


Filmin özeti
Tekrar bilim-kurgu türüne dönüş yapan yönetmen Ridley Scott'ın önderliğinde Alien'ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir...
Çekimleri gizlilik içinde yürütülen filmin orijinal hikâyesi Jon Spaihts tarafından yazıldı ve daha sonra Lost'un yaratıcısı Damon Lindelof'un elinden geçti. Kadrosuyla göz dolduran Prometheus'un Alien efsanesiyle aynı DNA'yı taşıdığını, fakat seriden tamamen bağımsız olduğunu belirtelim...
Kaynak:Beyazperde.com



Bu arada artık yeni adresim www.darkolivestyle.com :)
Uzun zamandır düşünüyordum, sonunda gerçekleştirdim.Evet artık başım göğe erdi :)

Bloğumun 1. yaşını doldurduğu şu günlerde süpriz hediyeler sizlerin olacak
Beklemede kalın

Sevgiler
Darkolivee

Sofigo.com ekibiyle workshop

Herkese Merhaba!

Bu yeni yepyeni, İzmir'in can verdiği bir alışveriş sitesi olan sofigo ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Sevgili pemberuj.net in tatlı sahibesi Emel'den davet maili alınca bu siteyi biraz inceleme fırsatı buldum.Ziyaretçilerinin bütün isteklerine cevap veren bir formatları var.Beden şeklinize bütçenize göre listeleme yapabiliyorsunuz. Ayrıca Muhteşem yüzyıl dizisinin ayakkabı ve babet tasarımlarının tümü sofigo ya ait.
Cumartesi günü gerçekleşen workshop da bunun bir kanıtı gibiydi, en ince detaylar bile düşünülmüştü.
Sevgili İrem ve Dila Sofigo'nun görünen yüzleri, onlarla tanıştığım için çok mutluyum.İrem bize Sofigo nedir-kimdir' i anlatırken o gözlerinin içindeki ışık kelimelerindeki heyecan ve kendinden emin duruşu  beni çok sevindirdi.İzmir aslına bakarsanız tekstil ve moda konusunda oldukça ilerlemiş bir şehir.Özellikle abiye ve gelinlik alanında isim yapmış markalaşmış çok isim var.
Sadece tanıtım aşamaları ve reklam olayını zayıf görüyorum.Ama sofigo öyle değil.Bir kere ekip genç ve kendinden çok emin.Sevgili İrem'in 'küçük kar tanesinden, kocaman bir çığ olacağız' sözleri halaa kulaklarımda :) Sevgili Dila'da moda editörü, kombinler içerik yazıları güzeller güzeli Dila'ya ait.

İşte Sofigo'nun ağzından Sofigo

Hayat bir serüven. Öyleki sadece bugünü ve nerede oldugumuzu bilebiliyoruz okadar. şimdi Sofigo zamanın baş döndürücü ritmine ayak uyduruyor ve yola cıkıyor üstelik zamansızlıgın peşine takılmak isteyen bir koleksiyonla. geçmişte mi yoksa gelecekte mi oldugunuzu bilemeyeceğiniz trendy kombin önerileri, iddialı tamamlayıcılar ve çekici tasarımların hepsi sofigo da cok yakında sizinle. veeee kışkırtıcı fiyatlarla. Hem ekonomik olsun, hem tarzımı anlatsın ama herkesde olmasın birde ruhumu yansıtsın diyorsan, hoşgeldin.


 Modayla oyun oynamaya hazır mısın?


Birazda cumartesi neler yaptığımızdan bahsetmek istiyorum.
Yukarda da anlattığım gibi her ayrıntı düşünülmüş, Üretmek güzeldir politikasından yola çıkarak kumaşlar,  taclar,  boncuk,  dantel, kumaş yapıştırıcıları silikon tabancalrı iğneden ipliğe her ayrıntı düşünülmüştü.Üzerine ferahlatan içecekler ve birbirinden lezzetli ikramlarda o günün bonusuydu.
Üzerine İzmir'li tanımadığım bloggerla tanışmak da harika oldu.
Çok fazla makina olduğu için fotoğraflar dağınık halde, ben önce bir özet geçmek için birkaç kare ile sizleri başbaşa bırakıyorum...


Bize özel tshirtler hazırlamışlardı, üzerine bişiyler diktik yapştırdık, onları birsonraki postta paylaşacağım.



Wuuuuuuuu bu masa o kadar meşguldü ki ikramların hepsini Zeynep'le biz yedik. hhahhahha




Çok tatlı İzmir'li bloggerlarla tanıştım :)

İlk buluşmada, mekan biraz küçük olduğu için herkese ulaşılamamış, ama birdahaki sefere çok büyük süprizler sizleri bekliyor.



Son resimde sevgili Dila ve İrem ile

Başarılar ve kolaylıklar diliyorum kızlar.
Herzaman yanınızdayız...

Ps: Bu hafta bloğumun 1. yaş günü :) çok güzel birkaç hediyem var
Süper olucak herşey...
Beklemede kalın.

sevgiler
Darkolivee