darkolivee@gmail.com

14 Ocak 2012 Cumartesi

İzmir Arena Fashion Party


Hi Everyone!!!
Who is coming İzmir fashion party?

Merhabalar!!!
Eveeeeeeeeeeeeet bu akşam İzmir Arenadanki muhteşem Fashion Partiye kimler geliyorr?
Parti Fashion Tv den canlı yayınlanacak haberiniz olsun :)

Benim haberim yok diyorsanız burdan inceleyebilirsiniz ... İzmir Arena

Bu görsel şölene geç kalmadan harekete geçin  :)






Darkolivee
Sevgiler

12 Ocak 2012 Perşembe

Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules - Saftirik greg'in günlüğü vol:9

Hi Everyone!!!
movie presentation 

Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules (2011)


Back in middle school after summer vacation, Greg Heffley and his older brother Rodrick must deal with their parents' misguided attempts to have them bond.
Herkese Merhaba!!
Sinemalarda şuanda vizyonda olan aile filmi Saftrik Greg'in Günlüğü filmini görmüşsünüzdür, filmi bugün izledim ve eğlendim, uzun zamandır bu tarz bir film izlememiştim, evde tek başına tadında, abisiyle geçinmenin yollarını arayan, bu esnada popüler bir kıza olan aşkını günlüğüne aktaran bir çocuğun hikayesi :)
Aslında, başlıkta yazdığı gibi saftrik filan değil, gayet aklı başında zeki bir çocuk, sadece talihsizlikler peşini bırakmıyor o kadar :)) sanırım film daha çok dikkat çeksin diye böyle bir başlık buldular.
Size tavsiyem filme gitmeden önce serinin ilk filmini de izlemeniz :) Greg'in arkadaşı Rowley'e bayıldım, meğer bu filmin kitapları varmış, bende filmi izledikten sonra araştırma yaparken rastladım, sömestr  tatili için güzel bir başlangıç olur...







Tür2012 FilmleriAile FilmleriKomedi Filmleri
Yapım: 2011 – ABD
IMDB Puanı: 6.1/10
Yönetmen: David Bowers
Oyuncular: Peyton List, Steve Zahn, Devon Bostick, Zachary Gordon, Rachael Harris, Laine Macneil, Robert Capron, Owen Best,
Konu: Uzun bir yaz tatilinden sonra okula dönen Greg Heffley hem tatil sonrası dertlerle hem de kendisine her daim bela yaratan büyük kardeşi Rodrick ile uğraşmak zorundadır. Ebevyenleri de ne yapıp edip onların haşarılıktan uzak, uslu durmalarını sağlamaya kararlıdırlar. Greg her biri diğerinden enteresan ve komik arkadaşları Rowley, Fregley, Chirag, Patty, Manny ve Holly ile yine türlü maceralar içine dalacaktır.

Hala duymayan kaldımı,  bilmiyorum ama Şu postta tanıtımını yaptığım The Help filmini kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.


İyi Seyirler
Sevgiler
Darkolivee

11 Ocak 2012 Çarşamba

Prova mankeni arayışı...

Lütfen bu prova mankeni benim olsun lütfen lütfen lütfeeeenn!!!
Allah'ım güzelliğe bak :))))



Elinde olan, satmak isteyen varsa talibim kızlar 
darkolivee@gmail.com

ilham - inspiration :)



Nasıl buldunuz?  :)
Topuklarda miu miulara benziyor hahhahhhah

Sevgiler
Darkolivee


10 Ocak 2012 Salı

Işın Karaca'nın bir çırpıda okuyacağınız destek çağırısı :)


ANNE.ISINKARACA.COM
OCAK 11, 2012
HEPIMIZ BIRIMIZ, BIRIMIZ HEPIMIZ IÇIN….






Zaman ne hızlı akıyor. Bu ayın 18 inde minik Mia 4 aylık olacak. Artık ele avuça gelmiş, kişiliğini belli etmeye başlamış, şahane bir birey. Zevkleri ve huyları yavaş yavaş renk gösterme başladı ve hani eskiler derler ya, evimizin altın topu kıvamına geldi bile :) Tam düzen devam ediyor, uyku saatlerimiz, yemek saatlerimiz, park ve gezme saatleri tamam,ama geçen hafta ben bi sendeledim. Her anne’nin başına gelebilecek bişey olduğunu bildiğim bu durumu hemen Dr’uma bildirdim. Banu ile buluşup hormon testleri yaptırdıktan sonra kısa süreli bir konuşma ile kendime gelmem gerektiğini anladım. Yani açıkcası durum şu…
Bebeğimin düzenini oturtmaya çalışırken kendimi ihmal ettiğimi fark ettim.
Bu o kadar kolay bişey ki. Bebeğimizin düzeni kurmaya çalışırken, ama evdeki sistem değişmesin, eşim de rahatssız olmasın diye kadınların kendilerine yaptıkları bir baskı var. Ben aynen böyle yapmaya çalışıyordum. Evet çocuk doğurdum, evet doğum da aldığım kilolar gitti ama bir hantallığım kaldı ve bu beni rahatsız ediyordu. Ettiği için de ufaktan kendimi sıktığımı fark ettim. Bir kaç gün mutsuz kalkıp, ‘Nemrut Spor’ kıvamına geldiğimi anladım ve kendime çok kızdım. Normal şartlarda son derece mutlu olan ben baya baya ota çoka ağlama kıvamına geldim. Hemen durum kontrolu yapıldı. Hormonlar iyi ancak bebek doğurduktan sonra kadınların girdikleri post depresyonun kapısından döndüm. Şanslı bir bireyim, zira yıllar içerisinde kendimi dinlemeyi öğrendim. Hayat harıla gürele devam ederken bunu yapmak bazen zordur. Ama şöyle bir gerçek var. Zaman zaman geri vitesi takıp, kendi hayatımızı biraz geriden takip etmek lazım. Uzun uzun izlemek lazım yaşananları. Maddi manevi, yaşadığımız herşey yeni doğum yapmış bir kadını perişan edebilir. Normal şartlarda takmayacağın, eşinin söylediği tek bir laf yüzünden uykusuz kalabilirsin, yada kendi içindeki iç hesaplar yüzünden kendine darılabilirsin. Ne ağır bişeydir kendine darılmak, giydiğin hiç bir şeyi beğenmemek. Cildin, saçın, ruhun, dostların bile batar sana. Eğer bu durum çok normal bişeymiş gibi büyümesine müsade edersen sonuçları daha ağır olabilir. 
Ben geri vitesi takıp hayatıma bakmaya karar verdim. Son 4 ayda yaşadıklarım kolay değilmiş. Bir bebek doğurdum. Bir kadının herşeyini sıfırlayan bir durum. Tam toparlanmaya girdim ki babam ağır hastalanıp 8 hafta sonrasında vefat etti. Çok ağır bir durum bir kız cocuğu için. Her dakika görüşmesende, her dakika alt üst yaşamasak da o benim babam.. Şimdi daha iyi anlıyorum hayatı onun sayesinde. Daha dingin ve sabit bakabiliyorum yaşananlara. Bilin ki ben öyle yüce bilge bir insan değilim. Payıma düşen ne varsa yaşıyorum. Yaşayabilmem için başta kendimi sonra etrafımda bana kötülük yapan herkesi affettim.. Zor bişey, ama yapmak lazım. O külfetle yaşanmıyor!
Son günlerde verdiğim kararlar tamamiyle kişisel…
Ben hiç bir zaman küçük bir kadın olmadım. Kronik Hipotirod hastasıyım. İnsulin direçim var ve açıkcası narin yemek yemeyi sevmem. Abur cuburcu bir kadın değilim ama güzel yemek yapmayı, yedirmeyi ve de yemeyi severim :) Babam’dan sonra şunu anladım ki, beni 2 tane dünyalar güzel çocuğum var. Ve benim uzun yıllar buralarda kalmam lazım (Allah naip ederse) Payıma düşeni yapmam lazım. Bu da sağlıklı bedenle başlar. Doğum yaptık. Bebek de şahane, iş düzenim oturmaya başladı. Eh o zaman gün içerisinde kendime zaman harcama dilimlerim başlayabilir. 
Ben hayatım boyunca 2 kez rejim yaptım. Birinde 28 kilo, diğerinde 10 kilo vermiştim. Evet Bayanlar, Beyler. Şöyle düşünelim. Ne kadar zaman da kiloyu aldık ki 3 hafta da vermek istiyoruz? Öyle bir mantık yok. Benim şöyle bir şansım var. boyu 1:77 ve asla 44-46 bedeni geçmedim, ama şimdi gönlüm 38 bedenden yana, ve bu hedefim için yola çıktım. Bi kere spor yapınca, seretonin denen (mutluluk hormonu) yükseliyor. İlla ki salonlara gidip spor yapmak gerekmiyor. Günde 30 dakika yürümek bile bünye için yeterli. Dali sağolsun sabah akşam yürümeye başladım. Diyetisyenim Sculptur’dan Şeyma Tuna tamamiyle kanım, metabolizmam, ve vücüt değerlerime göre program veriyor. Daha yeni başladım. Yolum uzun. Ama hiç olmazsa eski mutluluğuma kavuştum, zira kendim için bişeyler yapmak güzel geliyor. Dİyet yapmak zor bişey,ve profesyonele danışmadan yapılacak bişey değil. 2-3 kilo için evet. ama 10 kilo’nun üstü DR ister.
Kocalarımızda hata bulmak, mutluluğumuzda mutsuzluk aramak bizim kabiliyetimiz. Çok acımasız olabiliyorum. Ama insan kendini ehlileştirebilmeli. Gelecek için kendine iyi bakmalı. Ben kendim için bir yol seçtim. Büyük bir problem yaşamadım çok şükür ama kendimi iyi hissetmediğimi anladım. Baby Blues yani Post doğum depresyonu ile alakalı çok can yakan hikayeler dinledim bu hafta. Mesela bir arkadaşımız 2 sene boyunca kendine hiç bakmadan, saç baş karmaşık bir halde, sadece bebeğine bakarak hayatı geçirdi. Evliliği bile sallantıya girmiş. Ki bu çok normal bişey. Düşünsenize. Adamlar kendilerine göre haklı, şahane bir kadına aşık oluyor, evleniyor, çocukları oluyor, sonra o deli gibi aşık oldukları kadın bir anda yok olup, sadece çocuklarını düşünen, hayattan uzak, sosyal yaşantısı sıfır bir kadın oluyor. Evet herkesin evinde bakıcı yoktur. Evet herkesin çıkıp yeni bir gardolabı dolduracak parası da olmayabilir. Ama şu vardır. Türk kadını, öyle ya da böyle kendini salmaz. Boyasını alır kendi saçını boyar. Eskileri yeni bişeyle karıştırır, gönlünü memnun eder. Ben hamileliğim boyunca 2 çift terllikle 6 ayımı geçirdim. Bir ayak bu kadar mı büyür yahu? Daha bu hafta cesaret toplayıp ayakkabı alabildim. Ayağım öyle kaldı sandım :) Oluyor kızlar. Dünya’nın en zor işi çocuk doğurmak. eşlerimize de çok iş düşüyor. Kadınsal deyip susmamalı. Derdimiz varsa tüm samimiyetinizle oturup dinlemeniz lazım. Unutmayın ki ;BİR KADININ RUHUNU OKŞAMAK 10 DAKİKANIZI ALIR. Yeminle :) Biz bunu öğrendik. Ama ne yazık ki etrafımdaki bazı arkadaşlarım, artık konuşamıyorum Işın bile demiştir. En iyi arkadaşın eşindir!! Sırdaşın, suç ortağın, en mahremin. Haliyle biz kızlar bazen beyleri şişirmemek için içimize atmayı seviyoruz herşeyi sizi . Bunu bize yaptırmayın. Daha atik olun. Arada bir bi buket çiçek de fena olmaz hani :)) 
Şimdilik bizde durumlar bunlardan ibaret. Eminim ki sıkıntısı olan kızlar vardır aranızda. Paylaşın. Paylaşılan dert artık dert değildir :) Maillerinizi isin@isinkaraca.com a atabilirsiniz. Maillerimi sadece ben okuyorum. Kızlar külübü kuruldu.
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için….
Sizi seviyorum..
Işın Karaca Doğan..



Sevgili Işın Karaca'ya mail attım, bu kararını desteklemek amaçlı, inşallah okur :)

Sevgiler
Darkolivee

Tayt üstü dantel çorap...

Hi Everyone!!!
I wore socks over tights lace
sequin hats favorite



Herkese Merhaba!!!


Bugün yeni projem için, alışverişe gittim :) sevgili Fashion Özge'nin tavsiyelerinden biri, tayt üstü dantel çorap yöntemini denedim, sonucu beğendim, onun sütun bacaklarında durduğu gibi durmadı benim lopez bacaklarda ama, idare ettik :)))


ps: aklıma geldikçe söylüyorum ama, yüzümü kapama nedenim, ben 30 kilo kadar verdiğim için yeni ve eski fotoğraflarımı çalıp, yanyana koyup benim ağzımdan hikayeler yaratılıyor, ve masum insanlar kandırılıyor canlarım,  başıma geldi çünkü, o yüzden tek olan fotolarda yüzümü kapayıp blog logomu koyuyorum, sağ tık engeli yapıyorum,  alacak olan hertürlü alır ama en azından biraz caydırıcı :)
anlayışınıza sığınıyorum :)




payet bere F&F
kuru kafalı şal koton
bluz koton
blazer mango
tayt ve çorap penti
ayakkabı: asos- hediye :)





Bugün çok sevdiğim arkadaşım Sevda'nın doğum günü, birde burdan kutluyor, ucundan accık yenmiş cheseecake hediye ediyor, güzel yanaklarından öpüyor, sütun bacaklarını çimdikliyorum :))

iyiki seni tanımışım bitanem, yeni yaşın sana uğur getirsin...




Satış bloğuma göz atabilirsiniz tık tık 
(çok yakında yeni ürünler ekleyeceğim, bir tane de hediyem olacak :)  )

Sevgiler
Darkolivee

9 Ocak 2012 Pazartesi

Arkadaşım Chocolate'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi :)gurur tablomuz varan 5








Suan tam 50 kilo vermis durumdayim. Diyete basladigimda yani Subat 2011 de 135 kilodaydim, suan 85 kiloya düstüm. Diyete baslarken ulasmak istedigim kiloya ulasmis durumdayim, ancak hedefimi 75e düsürdüm yani bir 10 kilocugum kaldi. 

Artik gezmeye tozmaya giyinmeye kusanmaya ve özellikle fotograf cektirmeye bayiliyorum :) Genclik yillarima geri dönmüs durumdayim ve her anin tadini doya doya cikariyorum. Diyete baslamadan önce eski halime geri dönmek benim icin cok uzak bir hayaldi ama ugrastim didindim ve o hayalimi gerceklestirdim :) 

Bu arada diyete basladigimda korktugum gibi vücudumda sarkmalar olmadi, herhalde bol sporla zayifladigimdan olsa gerek. Sadece gögüslerimde biraz sarkma oldu ama oda kacinilmazdi herhalde cünki kiloluyken asiri iri olmuslardi. Gögüsleri fazla takmiyorum ama doktorum istedigim kiloya ulastigimda gögüsleri diklestiririz sigorta üstlenir deyip beni rahatlattigi icin :)

Dertlerden tasalardan yemekten baska hicbir zevkim kalmamisti, zaten bütün gün masa basinda calisiyorum birde eve gidip hic durmadan yemek yer olmustum. Disariya cikmaktan nefret ediyordum. Bir zamanlar zayif ve insanlar tarafindan hep begenilen ve güzel bulunan biriydim. Öyle ki uzun zamandir görmedigim insanlar beni bu halimle görmesin diye dua eder olmustum artik. 

Baktimki insanlar görüntünden dolayi insani disliyor, adam yerine koymuyor ve yokmussun gibi davraniyor, birde baktim cok istedigim halde cocugumda olmuyor karar verdim. Önce hayati tehlikesi oldugunu bile bile migdemi kücültmeyi düsündüm cünki birtürlü yemeyi birakamiyordum spora gelince artik cok kiloluydum 100m yürümek bile cok zorluyordu hal böyleyken spor yapmak imkansiz geliyordu. 

Yillar önce günde 2 saat ip atlayarak bir ayda 13 kilo veren biri olarak bunu yine basarabilecegimi düsündüm sonra. Gittim kendime bir Crosstrainer aldim. Ilk günü 30 dakika ile basladim spora. Bu 30 dakika birtürlü gecmek bilmedi cok zorlandim ama pes etmedim biliyordumki birkac gün sonra alistiktan sonra göz acip kapayincaya kadar gececek. Zamanindada 10 dakika ile baslamistim cünki ip atlamaya. 

Nitekim dedigim gibi oldu, baktimki artik 30 dakika cok cabuk gecmeye basladi, mola verip tekrar 30 dakika spor yapmaya basladim yani toplam 1 saate cikardim sporu. Birkac gün sonra okadar alismistimki 1,5 saate cikardim, önce 45 dakika yapip araya mola koyup tekrar 45 dakika yapmaya basladim. Suan 1,5 saatte sabit kaldim ama bazen zamanim cok oldugu zaman kendimi zorlayip 2 saat yapdigimda oluyor. 

Yeme aliskanligina gelince. Bir diyetin en zor yani tipki sporda oldugu gibi az yemeye alismaktir. Ilk birkac gün ölüm gibi geliyor insana ancak alistikdan sonra cocuk oyuncagina dönüyor hersey. Ilk bir-iki hafta gercekten cok zor. Önemli olan dayanamayip cikolata-börek veya buna benzer seyler yediginizde nasil olsa rejim bozuldu deyip yemeye devam etmemek. Hicbirzaman tam anlamiyla dört dörtlük bir rejim yapamazsaniz mutlaka bazi zamanlarda bozulacaktir diyet ve bu gayet zararsizda siz sadece vazgecmeyin!

Spor yapdiginiz zaman zaten okadar emek verip yaktiginiz kalorileri alt tarafi bir börek (!) icin mesela geri almaya kiyamiyorsunuz. Ben artik yiyecegim seylerin kalorisine bakiyorum ve görüyorumki 100 grami benim yapdigim bir saatlik spora bedel, dünyanin en lezzetli seyi olsada yiyemiyorum! 

kilo vermek icin bazi püf noktalarina dikkat etmekte fayda var iste bana kilo vermekte yardimci olan noktalar: 

1. Kahvalti cok önemli, Kahvalti yapmadigimiz günler Metabolizmamiz yavaslar ayrica Aksam gec saatlerde büyük bir aclik sarar sizi inanin bu tecrübe ile sabit!

2. Aciktiginiz zaman önce bir bardak su icin, bazen susuzlukla aclik karistirilabiliyor.

3. Günde mutlaka 3 ögün yemek yiyin, inanin ac kalmak sizi asla zayiflatmaz bosuna kendinize eziyet etmeyin.

4. Aksam 18:00 den sonra agziniza kesinlikle birsey almayin!

5. Cok su icin, kendinizi saatte bir bir bardak su icmeye zorlayin.

6. Sabahlari bir bardak suyla bir yemek kasigi elma sirkesi icin Metabolizmanizin hizlanmasi icin

7. Yesil cayda ayrica metabolizmayi hizlandirir

8. dayanabiliyorsaniz sekersiz, dayanamiyorsaniz az sekerli aci kahve icin, kendinizi tok hissetmenize sebeb olur. 

9. caniniz birsey cekiyorsa kendinize eziyet etmeyin ve bir parca yiyin, baska türlü uzun süreli bir diyete dayanamazsiniz. O yediginiz sakincali parcayi diyetinizin bozulusu olarak algilamayin oda diyetin bir parcasi aksi takdirde zaten diyetim bozuldu diye ipin ucunu kacirirsiniz

10. Beyaz ekmegi hayatinizdan cikarin! Bunun yerine çavdar, tam buğday yani esmer  ekmegi tercih edin. Ayrica pirinc ve makarna tüketiminide azaltin.

11. Arada bir kilo vermeniz tamamiyla duracaktir! sakin pes etmeyin! Bu cok normaldir, vücudunuz az yemeye alistigi icin diyetin etkisi azaliyor. Böyle oldugu zaman birkac gün tekrar normal yemeye baslayin ama kilo almayacaginiz sekilde, yani abartmayin! Ondan sonra tekrar baslayin diyete. 

12. Kilo vermenin durmasinin birbaska nedeni ise, vücudun düstügü kiloya "alismasidir". Düstügünüz kiloya "demir atar" dolayisiyla diyeti biraktiginizda hemen verdiginiz kilolari geri almazsiniz kilonuz orda sabit kalir geri almaniz zorlasir. Dolayisiyla bazen kilo vermenizin durmasi iyiye isarettir. Siz sakin artik kilo veremiyorum diye üzülüp sporu birakmayin!



 sağlıklı kilo vermeler...


Pek fazla bişiy yazmama gerek yok sanırım, fotoğraf ve arkadaşımın paylaşımları herşeyi açıklıyor, kilo vermek isteyenler bunu aklından çıkarmasınlar

Kilo vermek ve mutlu olmak istiyorsan...
Üşenme, Erteleme, Vazgeçme :)

Sevgiler
Darkolivee

Canon 600D kazanmak istermisiniz? :)

Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarakCanon 600D KitManfrotto 055XProb tripod ve Kata123Go-30 fotoğraf çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.





Şansımız yok denecek kadar az olsa da, çıkmaz demeyelim şansımızı deneyelim :))

sevgiler...

8 Ocak 2012 Pazar

ilham - inspiration

Hi Everyone!!!
I record their favorite combinations on the Internet
I hope you like...

Herkese selam!!!
Bazı blogger arkadaşlarımın yaptıkları ilham postlarına bayılıyorum...
Bende nette gezinirken daha dikkatliyim artık ve hoşuma gidenleri kaydediyorum...
Umarım bu yağmurlu pazar gününüze renk katar!!!


Mamba'mm eteğine bayıldım.
nerden aldın bacım?? :)

görmeyip mahrum kalanlar için tekrar yüklüyorum harika oluyor :)


Dantel hayatımın varzgeçilmezi...

Çizgi şıklığı
Sizce ayakkabı olmuş mu??


Bayıldım buna
Kırmızı, beyaz ve siyah uyumu

Bahar gelsin...
çiçek açalım :)


Bluzu ve çantası favorim

elbisenizin eteğini kabartmak için süper bir taktik



Sevgili Trendy Dolap ve harika kimonosu

ilhamınız bol olsun...

Elif'in güzel hediye çekilişine  katılmak için burdan buyurun...

satış bloğuma da beklerim
çok yakında süper ürünler ekleyeceğim...


sevgiler
Darkolivee