darkolivee@gmail.com

27 Şubat 2014 Perşembe

Batman tshirti ve payetli ayakkabı


Merhaba

Bu ara baharın yazın yaklaştığındanmıdır nedir gözüm hep tshirtlerde :) yine instagram butiklerinden @kokoshe den aldım batman tstirtimi, haftasonları bikaç kez kullandım ama ofiste ilk kez giyiyorum :) 


Neon yeşil uzun örgü hırkam ve addax.com dan  aldığım çok kullanışlı siyah damask baskılı eteğimle kombinledim...


 Ahh ayakkabılarımmm çok severek aldım ama ayağımı fena halde vurdu, ne yapıcamı bilmiyorum, ayakkabı tamircimden de olumsuz yanıt gelirse, yıkılırım! ama gene de bişiy olmaz ,ben daha iyilerine layığım derim yaaa, napim :D

Çıkardım hemen, ofisteki yedek ayakkabılarımı giydim, güzel ayakkabı diye de gün boyu topallamaya hiç niyetim yok :D





Sizde evdeki uygun tshirtlerinizi hırka, etek ya da jeanlarla çok rahat kullanabilirsiniz...

Tabi aksesuarlarla ve uygun ayakkabıyla desteklemeyi unutmayın...

Şartsız hediye çekilişim

Sevgiler
Darkolive

Ayak Katili ( yardım lütfen!!!)

Merhaba

İşe yürüyerek gidip geliyorum, hem akşama kadar tıkılı kaldığım ofisten çıkıp biraz hava alıyorum hem de hareket oluyor epi topu 25dk zaten, gelip giderken genelde aynı yolu kullanıyorum, işte bu güzelleri yaklaşık 1 aydır vitrinden sevip duruyorum, dün daha fazla dayanamadım ve çok çok severek aldım, normalde 38 giyerim, bu ayağımı çok az sıktı, belki yarım numara bile değildir, görevli içi deri olduğu için hafif açma da yapar tam olur dedi, sabah ben pür neşe, ohh süper ışıl ışıl pırıl pırıl bana enerji veriyor giydim çıktım yola, ama yaklaşık 5 dakika sonra ben topallamaya başladım,  topuğumun üst kısmında yani tam ayağımın arkası aman allahım nasıl bir acı, yürüyemiyorum, başıma en son ortaokulda bando takımında gelmişti, acıdan ağlaya ağlaya yürümem, ahh berbat bişey, şimdi güzel soru şuu,
bunun bir çözümü var mı, ayakkabı tamircisi var yakında arka kısmına yumuşak deri parça koydurup az açması için kalıba mı koydursam ne yapsam
geri vermeye kıyamıyorum, çok severek giyeceğime eminim ama 5 dakikada su topladı ayağım...
Başınıza geldi mi böyle birşey





Ben nasıl ayrılayım bunlardan siz söyleyin :D
Başınıza gelmediyse böyle bir olay, gelmedi ama acını paylaşıyorum deyin :D
(Allah başka acı dert keder vermesin)


Satış bloğum
http://darkoliveesatiyor.blogspot.com/


Şartsız perlina panço hediye ediyorum, katılmak için linke tıklamanız yeterli 

Sevgiler
Darkolive

26 Şubat 2014 Çarşamba

İzledim: Patron Mutlu Son İstiyor ve Düğün Dernek Filmleri


Merhaba

Bu ara pek keyfim olmadığından eşim süpriz yapıp sinemaya bilet almış kii, (her erkek gibi)  çok nadirdir ben dürtüklemeden sosyal faliyetler içine girebilmesi :D Paron mutlu son istiyor filmini izlememiştik, nasıldı derseniz fragmanı çok çok güzel, filmden aynı tadı alamadım ben, genede hoş detaylar vardı birkaç yerinde de güldük,arılar ve  o don detayı çok gereksizdi bana göre...

Filmin özeti (beyazperde)
Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül'le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk'la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir....


Ama balonlar o görüntü harikaydı
Kesinlikle ölmeden yapılması gerekenlerden :)


Ondan 2 hafta önce de Düğün dernek filmine gitmiştik...


Fragmanları, reklamları birde o dillere dolanan entarisi dımdım yar türküsünü duyunca Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranı olarak bu filme kesinlikle gitmeliyim demiştim :)
O da aynı hayal kırıklığını yarattı, acaba reklamları ve fragmanları dönmeye başlayınca çok fazla mı beklenti içine giriyoruz, onun ayrımını bir yapmak gerek sanırım, bi kere çok fazla gereksiz sahne  ve detay vardı, bazılarının ne dediğini bile anlamadık, Allahtan 2. bölüm biraz daha komikti de uykumuz açıldı... 

Filmin özeti(beyaz perde)

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, Tüpçü Fikreti, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet’i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer! Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.

Perlina trikodan şartsız hediye çekilişim
http://www.darkolivestyle.com/2014/02/perlina-panco-hediyesi.html

Şimdi sırada Eyvah eyvah ve Recep İvedik var :)

Sevgiler
Darkolive

25 Şubat 2014 Salı

Yeşil ve Saks mavi snood...

Merhaba
Hafta sonu oğlumla yeni ördüğüm snoodları resimledik, 
ee çeken oğlum olunca olduğu kadar artık :)

El örgüsüdür, kenarlarına da broş ekledim..
Bu renkleri gerçekten çok sevdimm...


 




 İstendiğinde yukardaki renklerle anne-çocuk snoodu da yapıp takımlayabiliriz...


Yerinde duramayan zıpır oğluma teşekkür ediyorum :)



darkolivee@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz...

Sevgiler
Darkolive

24 Şubat 2014 Pazartesi

LINE bilgisayarda nasıl kullanılır?

Akıllı telefonların yanı sıra tablet, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda da çalışan LINE, sevdiklerinizle her yerde ücretsiz bağlantıda kalmanızı sağlıyor.
LINE’ı mobil cihazınıza ve bilgisayarınıza indirmek için: http://line.me/tr/ adresini ziyaret ederek, sayfanın solundaki indirme seçeneğine tıklayıp açılan menüden cihazınız için uygun olan versiyonu indirebilirsiniz.


LINE’ı bilgisayarda kullanabilmek için iki yol izleyebilirsiniz:
  1. LINE’ı mobil cihazınıza yükledikten sonra e-posta adresinizi ve şifre bilgilerinizi kayıt altına alarak.
Kayıt olmak için;
LINE > Daha Fazlası > Ayarlar > Hesaplar > E-posta kayıt seçeneklerini kullanmanız gerekiyor.
     2.  QR kod ile giriş yaparak.
Bilgisayarınıza yüklediğiniz LINE uygulamasını açtıktan sonra QR Kod Giriş seçeneğine tıklayın. Ekranda QR kodu göreceksiniz. QR Kodu mobil cihazınızla okutmak için LINE > Arkadaş Ekle menüsünde yer alan QR Kodu ile ekleme seçeneğine tıklayın ve bilgisayarınızın ekranındaki QR kodu okutun.

LINE ile bilgisayarda sohbet etme
Mobil cihazınızda ekli bulunan LINE arkadaşlarınızla bilgisayar versiyonunu kullanırken de sohbet edebilirsiniz. Bunun için arkadaş listenizde sohbet etmek istediğiniz kişinin adına çift tıklamanız yeterli.
Dosya gönderme:
Bilgisayarda dosya göndermek için sohbet ekranını açtığınızda sol alt tarafta bulunan ataç sembolünü kullanabilirsiniz. Böylece fotoğraf, video ve dokümanları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
Ayrıca göndermek istediğiniz dosyayı metin alanına sürükleyip bırakarak da gönderebilirsiniz.
Sticker’lar:
Sohbet ekranının sol altında yer alan sticker sembolüne tıklayarak mobil cihazınızda sahip olduğunuz tüm sticker’ları bilgisayarda da kullanabilirsiniz.

LINE ile bilgisayarda Sesli veya Görüntülü Arama yapma
Arkadaşlar listesinde görüşmek istediğiniz kişinin fotoğrafına tıkladıktan sonra açılan ekrandan sohbet, ücretsiz sesli arama ya da ücretsiz görüntülü aramayı seçebilirsiniz. Ayrıca görüşmek istediğiniz arkadaşınızın adına farenizin sağ tuşuyla tıklayarak da aynı menüye ulaşabilirsiniz.
Yazılı sohbet ettiğiniz bir kişiyle sesli ya da görüntülü aramaya geçmek için sohbet ekranın sağ alt tarafında yer alan arama ya da video sembollerini kullanabilirsiniz.

LINE ile bilgisayarda arkadaş ekleme
LINE giriş sayfasının üst bölümünde bulunan “Arkadaş ekle” sembolüne tıklayarak LINE ID’sini bildiğiniz arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz.
LINE ile bilgisayarda grup sohbeti yapmak için de “Arkadaş ekle” menüsünü kullanabilirsiniz.

LINE’ı Türkçe kullanma
Eğer LINE’ı İngilizce indirdiyseniz ve Türkçe’ye değiştirmek istiyorsanız ana ekranın sol üst köşesindeki LINE yazısının yanında yer alan menüyü kullanabilirsiniz.
LINE yazısının yanında yer alan üçgene tıkladıktan sonra açılan menüden Settings’e tıklayın. Profil resminizin de bulunduğu pencerenin alt bölümündeki “Language”in karşısındaki “English” yazısına tıklayın ve açılan menüden Türkçe’yi seçerek OK tuşuna basın. Uygulamanın Türkçe olması için yeniden başlaması gerektiğine dair bir uyarı gelecek “Restart Now” seçeneğine tıklayarak LINE’ı Türkçe kullanabilirsiniz.
İşinize yarayacak ipuçları
  • Sol üst köşedeki LINE yazısının yanındaki üçgen tuşuyla açılan menüye de bir göz atmakta fayda var. Buradan görünen adınızı, giriş ayarlarınızı, yazı fontunu ve boyutunu değiştirebilirsiniz.
  • LINE’ın Timeline özelliği ile arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilir ya da istediğiniz yazıyı, sticker’ı fotoğrafı, haberi ya da videoyu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Birçok pencere ve programı aynı anda kullanırken sohbet ekranınızın kaybolmasını istemiyorsanız, sohbet ekranının sağ üstünde yer alan menü işaretine tıkladıktan sonra “Her zaman üstte” seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylece sohbet ekranınız başka programlarla ilgilenseniz de hep en öndeki pencere olacaktır.
  • Sohbet ekranındaki üst menüyü kullanarak gelen mesaj uyarılarını kapatabilir, başka bir arkadaşınızı sohbete davet ederek grup sohbeti oluşturabilir ya da sohbet içeriğinizi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

1 jean Gömlek ile 3 farklı kombin önerisi


Merhaba
Akıl vermek haddim değil kesinlikle sadece uyguladığım şeyleri yazıyorum :)
Bilmiş bilmiş konuşmuş denilmesin sonra baştan uyarayım :)
Geçenlerde Trendyoldan taşlanmış jean gömlek almıştım, o kadar çok sevdim ki, yumuşak, likralı, taşlanma oranı, kol ve yaka içinin leopar detayı, uzun süreler kullanılmak için geldi bana :) seve seve kabul ettim...
Haftasonu 2 günlüğüne şehir dışına çıktık oğlumla, instagramda paylaşmıştım birkaç kare, kombinleri bu gömlek üzerinden yaptım :) Çok rahat şık ve az parçalı bir tatil oldu :)

Sondan başlayalım :)
pazar günü salaş ve rahat bir gündü
addax.com.tr den aldığım tshirtimin üzerine giydim gömleği, altına da yırtık kot tamamdırr, pazar günleri böyle giyinmeyi seviyorum, 
(bu kotun yırtıklarının altına dantel diktirdim onu da ayrıca anlatıcam)


Cumartesi aynı gömleği İzmir'den aldığım kalpli truvakar kollu kazağımın içine, yine addax dan aldığım eteğimle kombinledim...Çok fazla gezeceğimiz  için altına nike spor ayakkabılarımı tercih ettim...



Cuma günü de bordo kloş eteğimin üzerine giydim :)

 Tabiki takılarla minik detaylarla desteklenirse daha da iyi olur :)



Zorlansa 1 kombin daha çıkar haa, ne dersiniz :)

Sizin favoriniz hangisi?

Bugün başlayan şartsız  hediye etkinliğime davetlisiniz...


İlhamınız bol olsun

Sevgiler
Darkolive

Perlina Panço Hediyesi...


Merhaba
Perlinadan serin günlerin kurtarıcı bir panço hediye etmek istiyorum.
Bahar aylarında akşamları kahve kitap keyfi harika oluyor yumuşacık ve sıcacık
Aynı dönemde başka bir panço hediye geldiği için bunu hiç kullanmadım, sizin kısmetinizmiş...

Diğer hediye etkinliklerinde olduğu gibi yine şart yok, postun altına yorum bırakmanız ve mail adresinizi yazmanız yeterli...





Eğer herhangi bir sosyal medya üzerinden paylaşım yaparsanız +1 hak kazanıyorsunuz arkadaşlar...
(facebook, twitter, instagram gibi)
instagram: @darkolivee

Çekiliş 1 hafta sürecek 3 martta sona erecek, random.org ile belirlenecek...
kargo bana ait, katılımlar sadece yurt içinde geçerli...

Güzel haftalar...

Sevgiler
Darkolive