darkolivee@gmail.com

16 Haziran 2012 Cumartesi

Gel vatandaş geeellllll...


Herkese Selam!
Bir türlü açık alanda,  yeşillik, püfür püfür bir alan bulup boylu bayunca çekim yapamadım inanamıyorum, ürünlerimi 3 aydır bekletiyorum ama nasip 4 metrekarelik balkonumuzaymış kader utansın! 
Pazartesi satışına başlayacağım ürünlerimden bazıları...Ürünlerimin hepsi defosuz 1. kalite, etiketli ,hiç kullanılmamış ürünlerdir.
Amacım hepsini hemen bitirmek, o yüzden fiyatı çok makul tutacağım.Elimde 20 adet ürün var, umarım sizde kendiniz için bişiyler bulabilirsiniz. Fiyat ve beden sorgulamalarınızı pazartasi mail aracılığı ile yapabilirsiniz.


 Bu elbiseler büyük beden, 42, 44, 46 kırmızı ve saks mavi renkleri var...



Boncukla işlemediğim  boş olan elbiselerim var, isterseniz o şekilde alıp kendi zevkinize göre işleyebilirsiniz...


Özellikle yaz için süper bir parça...


 Beyazın göğüs kısmında son yılların trendi pilise ve payet detayı kullanıldı.



2 adet elbisemin alt astar ve eteğini kestirdim deneme amaçlı , üstünün şifon kısmı kaldı, adım atıldığında mini üstü şifon oluyor, onlar küçük beden 36lıklar için olduğundan içine girip çekemedim :)) pazartesi onlarıda hallederim :) 





Koton marka  elbise,  büyük geldi hiç kullanamadım, çok severek Mersin tatilimizde almıştım değiştirme imkanım yoktu.
40 bedendir...





Plaj setim :)  Pareo yapım aşamasında :)
terlik 37.5 numara

Sandalet 39 numara, kalıbı biraz küçük Trendyoldan aldım, bu renk bi sandaletim olduğu için, hiç kullanmadım.

Üzerindeki boncuklar şeker gibi çok tatlı :)


Pazartesi iyi takip eden  ilk gelen kazanır :)


Bu arada elbiselerimden bir tanesini istediğiniz renk beden seçeneği ile hediye vericem.
Boğum 1 yaşına giricek artık :) çok yakında...

Sevgiler
Darkolivee

15 Haziran 2012 Cuma

Pamuk Prenses ve Avcı vol:13


Herkese Selam!
Filme mutlaka gidenler olmuştur ama ben gene de yazmak istedim, bu tarz fantastik boyutlu filmleri sevdiğimiz için ilgimizi çekti.Normal hayata yeni yeni adapte oluyoruz, bütün olumsuzluklar pis kötü kaka şeyler geride kaldı, bir daha da karşımıza çıkmasınlar inşallah.Neyse filme geri dönelim, aman aman bir film değildi, karanlık sahnelerden içim karardı fenalık geldi,gene de aklımda kalanları şöyle sıralıyayım,  kadınlara asla güvenilmez :)  hele güzelse arkana bakmadan kaç :) prenses rolünde Twilightın  Kristen'i  var, yüzü hala bembeyaz dudakları 1 numara sephora kırmızısı kadar koyu , kraliçe prensesten daha güzel, cücelerin biri ölüyor, 6 cüce kalıyor, cam fanus filan yok,  pamuk prensesi öpüp canlanmasına vesile olan beyazz atlı prens değil sonradan taraf değiştiren eli baltalı avcı, o kadar güzel bir kraliçenin kardeşinin o kadar çirkin olmasına çok şaşırdım, birde kraliçenin kocaman payet pelerininden bana süper bir elbise çıkabilirdi :)  o sahnelerden sonra masaldan soğudum, oğluma filan anlatmam...Ama siz yinede vizyondayken bir bakın... Yönetmen Rupert Sanders'in ilk sinema filmi...











Sevgiler 
Darkolivee

Elin kızlarının resimleri...

Bu yabancı bloğu  çok seviyorum, resimler o kadar güzel ki ne giydiğine bakamıyorum bazen :) Hayallerimin fotoğraf makinasını alacak parayı tez zamanda biriktirmeyi diliyorum.

ve size de  iyi seyirler diliyorum :)


















Şaka bir yana tarzıda harika.


Siz istediğiniz, içinize sinen  resimler çekiyor-çektirebiliyormusunuz ?

Sevgiler
Darkolivee

14 Haziran 2012 Perşembe

Bugünlerde...

Herkese Selam!

Bugünlerde sağım solum önüm arkam pul boncuk kumaş makas iğne :) Şikayetçimiyim?  tabikide hayır...Abiye elbiseler eşimin rahatsızlığı araya girdiği için beklemedeler hala, 20 tane elbise onları hazırladım, elden geçirdim ütü vs. güzel birçekim yapmak için bekletiyorum  ama hergün de  kendime kızıyorum neden diye :)         Neyse!
Çok yakında satışa sunucam ama, bloğumu artık daha fazla boş bırakmak istemediğim için  yapım aşamasındaki iki pareoyu göstermek istiyorum.Renkleri o kadar güzel ki, kesinlikle denizde havuzda ışıldayacaksınız ::))) 3 tanesi bitti etek uçları için terziye overloğa verdim, ikisi de elimde işte daha bitmedi...
Temmuzda kardeşim evleniyor, hepimizde onun telaşı var, dün ondaydım perdeleri geldi, evi bahar gibi oldu, Allah mesud etsin inşallah herkesi...

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim...

Elbisem Vero Moda, dünyanın en rahat elbiselerinden :)


Bilekliklerin hepsini ben yaptım.Sağ kolumdaki büyük taşlı bileklikten sipariş  isteyen olursa yapabilirim.Çok daha güzel ve parlak aslında, benim makinam anca bu kadar çekiyor... :(

Bunlarda 1 haftadır uğraştığım pareolarım...


Uçlarını tek tek elimde diziyorum...

Teelleri sökülüp yaka kısmı pullarla doldurulacak...



Turkuaz, Sarı, Mor, Siyah ve narçiçeği

Çok yakında güzel görsellerle karşınızda olucak...

Sevgi ve Sağlıkla kalın...

Darkolivee

11 Haziran 2012 Pazartesi

Ben geldim...

Herkese Selam!

Her zaman inançlı şükretmeyi bilen bir insan oldum fakat bazen monotonluktan günlerin hep aynı geçtiğinden de şikayet ederdim kendimce.Aile büyüklerimi aradığımda 'nasılsınız' sorusuna 'iyiyiyiz  çok şükür ne olsun günler hızla geçip gidiyor farkına varamıyoruz' dediğimde 'aman iyi olunda, Allah geçmez gün vermesin' cevabını alırdım, işte bu ara verdiğim 2 buçuk  aylık süreçte bu kavramın değerini çok iyi anladım.'Allah kimseye geçmez gün vermesin.' Bir anda öyle şeyler yaşadık ki deyimi yerindeyse,  'eşekten düşmüş karpuza' döndük Her gün yaptığınız  belkide bazen  farkına bile varmadığınız, sıradan gelen şeyleri gün geliyor mumla arıyorsunuz. Ağız tadıyla kaarşılıklı içilen bir bardak çayı, son kalıp paylaşılan 1dilim keki, trip atacak birini, el ele gidilen market alışverişini bile. Küçük kırgınlıkları kızgınlıkları bir kenara bırakıp sebepsiz yere sarılın eşinize, sevdiğinize,  inanın şu anda burnumun direği sızlıyor, hissettiklerimin 10\1ini bile yazamadım ama,  o psikoloji içerisindeyken özellikle aile bireylerinizden birini kaybedecek olmanın düşüncesi bile 10 yıl yaşlanmanıza eşdeğer. Bu sancılı süreç  çok şükür geride kaldı, çok büyük bir sınav verdik ve kazandık. Allah kimseyi sevdiğinden sevdiklerinden ayırmasın (düşüncesiyle bile) böyle sınamasın.Aşkım, eşim, canım, can yoldaşım Seni Çok Seviyorum...Seni, bana ve oğlumuza bağışladığı için Allahım'a şükrediyorum.






Not:Aramalarıyla, Mesajlarıyla, Mailleriyle beni hatırlayan, merak eden  herkese çok teşekkür ederim...Artık döndüm :)






Sevgiler
Darkolivee