darkolivee@gmail.com

10 Kasım 2012 Cumartesi

Oğlumun şiiri

Herkese Selam
Her Türk gibi, her Türk'ün olması gerektiği gibi bende - bizde Ata'mızı gözyaşları içinde 09:05 de  andık. Zaten her yerde yazılmış kalıplaşmış sözler paylaşılıyor, bende aynı sözleri tekrar etmeyeceğim. 


 'Atam izindeyiz' demek sadece fotografini paylasmakla degil, Ata'mizin bizim icin hayal ettiklerini gerceklestirmeye calismakla olur...

Oğlum 3 yaşında, kreşe gidiyor bu yaşta Atatürk sevgisini aşıladıkları için öğretmenine teşekkür ediyorum, Biz her zaman milliyetçi, cumhuriyetçi, milletini, devletini çok seven duyarlı  bir aile olarak da her fırsatta bu sevgiyi vermeye çalışıyoruz...Umarım herkes bu konuda biraz daha hassas olur...

Dün öğretmenin oğluma verdiği ve oğlumun ezberlediği şiiri paylaşmak isitiyorum...
Herşeyin özeti gibi 

Atatürk ölmedi, 
Yüreğimde yaşıyor, 
Uygarlık savaşında 
Bayrağı o taşıyor,
her gücü o aşıyor.

Türklüğüe güç veren devrimler senin,
Yurduma çizdiğin aydın yol senin,
gençlik senin,
sen gençliğimsin,
ölmedin ölemessin,
ölmedin ölemessin.





Sevgiler
Darkolive

8 Kasım 2012 Perşembe

Film önerisi vol:24 Gizemli Adaya Yolculuk...


Herkese Selam

Uzun zamandır izlediğim filmleri paylaşmadığımı farkettim.Aslında hemen hemen hergün bir film izliyoruz, artık kış geldi geceler uzadı, film-mısır keyfi daha çok yaşanacağı için güzel bir film önermek istiyorum.Gizemli adaya yolculuk filmi fantastik, aksiyon, macera sevenler için özellikle de Dwayne Johnson akrep kral hayranıysanız tavsiye ediyorum, fakaaaatt görsellere lafımız yok ama hikaye zayıf :( konudan konuya atlayan Jules Verne'nin hikayeleri arasında mekik dokuyan bir film, ama genede izleyin derim... :)











Beyazperde.com un yorumu...


Sean Anderson (Josh Hutcherson) okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank (Dwayne Johnson) maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha bir çok sır onları beklemektedir: tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte! 


2008 yılında çekilen Dünyanın Merkezine Yolculuk (Journey to the Center of the Earth) filminin devamı olan yapım Jules Verne'nin Esrarlı Ada filminden uyarlanarak çekilmiş bir yapım. Uzun metraja yeni geçiş yapan Brad Peyton'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrolünde ilk filmden gelen Josh Hutcherson yer alırken ona eşlik eden kadroda Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine ve Luis Guzmán isimleri göze çarpıyor. 
Amerika'da 10 Şubat'ta 3D olarak gösterime girecek filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 9 Mart 2012...

İyi seyirler
Sevgiler
Darkolive

7 Kasım 2012 Çarşamba

Snood dosyası

Herkese Selam
Güneyde hala yaz aylarını yaşasakta kış kapıda hatta bazı yerlerde geldi bile biz halaa elbise-sandaletle geziyoruz ayıptır söylemesi :)
Snoodlar geçen kıştan beri çok trend.
Bazen sırf aman aman çok trend amanin moda diye olur olmaz şeyler çıkıyor meydana, hem itici oluyor hemde şık durmuyor, ama bu snood öyle mi yaa, 'tak snoodu, küs doktora :D' 
keşke o kadar kolay olsa değil mi? gene de oldukça  koruyucu olduğu kesin, çok da şıklar, ben şimdiden örmeye başlayacağım renk renk yünler alıp sıcacık çayım elimde klasik ev hanımlığına bağlıyım diyorum :)
Ege de artık okula gidiyor çook sıkılıyorum :( biraz içimi dökeyim dedim ama olmaz şimdi konumuzdan sapmayalım, umarım kendime uygun bir iş bulurum ya da kurarım :)

İşte örnek snood örnekleri ve kombinleri
ilham almanız dileğiyle...










<3

Ay şunun şekerliğine bakın yahuuu, oğluma kesin örmeliyim başka rengini tabiki :P bana kalsa bu rengide taktırırım da babamız kabul etmez :(



Bir tane de eşime tabikii :)






Sevgili ennstyle Ayça'ya da çok yakışıyor maşallah, nette gezerken onun resmi de çıktı paylaşmak istedim :)


Umarım bu kış hastalıksız geçer...

 Beni Twitter ve Facebook dan da takip edebilirsiniz

Sevgiler
Darkolive

6 Kasım 2012 Salı

mix inspiration


Herkese Selam
Nette gezinirken sevdiğim şeyleri kaydediyorum, işte onlardan birkaçı

iyi seyirler...

yeni evlenicek olanlara poz önerisi :)




Kışın bu snoodlara bayılıyorum, hem çok rahat hem de çok tarz görünüyor, kışın bol bol örme vaktimiz de olur ne dersiniz... örelim mi? :)


Bu tarz kloş etekleri yaz kış kullanırım, bu da çok  hoş bir look


şort benlik değil ama cekete bayıldım, renk model tam bana göre <3


pink ceket ve ayakkabılar <3<3


 Buna bayıldım yahuuu, ne kadarda doğru!
kızlar kendimize gelelimmmmm bakın erkeklere kendileriyle ne kadar barışıklar :D


Bu arada twitterdan takip etmek isteyenler için...

Ayrıca koton anne-çocuk yarışmasına katıldık, uygulamada bir sorun var sanırım ama gene de deneyelim :) buradan inceleyip  oy verebilirsiniz..

Sevgiler
Darkolive

4 Kasım 2012 Pazar

Mutlu pazarlar


Amcasından Ege'ye taş sektirme dersleriii :)
Sizde sevdiklerinizle bu güel havanın tadını çıkarın!

Herkese mutlu huzurlu pazarlar diliyorum...



Ege ile Koton anne-çocuk yarışmasına katıldık, bize oy verirseniz çok seviniriz...

Sevgiler
Darkolive