darkolivee@gmail.com

28 Haziran 2013 Cuma

1 Elbise ile Gündüz, Gece


 Herkese Selam

Yok yok bu 1 ay önceki bir resim, hemen panik olmayın her şey kontrol altında :)
1 haziran doğum günümdü ya, o zaman radikal bir kararla saçlarımı kısacık kestirdim, ee hadi kestirmişken değişiklik olsun diye hiç alışık olmadığım bir renge boyattım, aralarında balyaj da var, ama gelin görün ki hiiiç mi hiç alışamadım, 3 gün zor dayandım, gittim koyulttum rengini :)
Bunlarda o haftasonundan ben 1 haziran oğlum 2 haziran olunca hem ayrı ayrı hem toplu kutlamalar kaçınılmaz oluyor :)

Elbisemi İzmir'e ailemi görmeye gittiğimde o kısacık zamanda kotondan  aldım ve çok sevdim, hem gece, hem de gündüz için plan yapıp eve uğrama şansım  yoksa, bu şekilde alternatifler geliştiririm kendime :)
Yakaları taşlı elbisemin üstüne günlük bir tshirt giydim, beni gündüz harika idare etti :)






Bu da geceden :)
Bu alternatifi bir deneyin derim, çok pratik oluyor :)


Mersin marinadaydık, Çin restoranı aradık ama bulamadık ne yazık ki, bari soya soslu bişiyler yiyelim dedik, bu kadarını bulabildik, İzmir'de çok sık giderdik, o atmosferi de çok severdik, bi karides cipsi bi Pekin ördeği bilemedin vasabiyi ekmeğin üzerine sürüp yemek yok yok buralarda hayal :D


Her ne kadar yemeğimizi sevsek de eşimle gözümüz Ege'nin sosis tabağındaydı :)



İşte böyle geçti günümüz gecemiz
30. yaşıma 6 ayrı pasta üfleyerek girdim :)
Aileme ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

Birde ailemle gittiğimiz yemeğin postunu yapıcam, o da oldukça ilginçti :)

Sevdikleriniz hep yanınızda olsun ve sıkı sıkı sarılın...

Sevgiler
Darkoklive


27 Haziran 2013 Perşembe

1 kemer 2 farklı elbise...


Herkese Selam

Elbise etek insanı iseniz eğer, kemerlerle de  aranız iyidir, incesi kalını, parlağı matı desenlisi neonu her türlüsü mevcut :) Ama bu kemerimi ayrı bir severim, hemen hemen her elbiseye uyum sağlaması, kalın, dantel ve bağlanarak kullanılması sayesinde dolabımın özel parçalarındandır :)

İlk resimdeki klasik ofis kombinlerimden, 2. resimdeki elbisemi ise kız arkadaşlarımla yemeğe giderken giydim, rengi, sırt dekoltesi ve etek boyu yüzünden ofise giymiyorum onu, özel günlerde ya da hafta sonları tercih ediyorum :)

Elbisemi sevgililer gününde Trendyol Milla butiğinden almıştım, çok da severek giyiyorum, kumaş kalitesi, dikimi, kalıbı harika, tavsiye ederim...
Not: Mail atanlar oluyor, kısa saçtan memnunmusun diye, i-na-nıl-maz memnunum, böyle bir rahatlık yok :)  bu yazı kesinlikle böyle geçiricem :)

Başka elbiselerde görüşmek dileğiyle :)

Sevgiler
Darkolive

26 Haziran 2013 Çarşamba

1 Maxi , 1 Super Moon


Herkese Selam

Yaz sıcağının kendini büyük ölçüde hissettirdiği bu dönemlerde, pantolon giymek bir işkence oluyor.Ben zaten hiç pantolon insanı değilim, cıvıl cıcıl elbiseler etekler tam benlik.
Akdenizin sıcağında püfür püfür efil efil güzel oluyor.
Bu nar çiçeği maxi eteğimi de sık sık giyerim, işte günlük bir ofis kombini

Çok güzel bir gün olsun...



Bluz h&m, pilise etek local butik, ayakkabı ipekyol kemer koton




Bu hafta super moon haftası, ayın dünyaya en yakın olduğu zamanlar, denk geldiyse görmüşsünüzdür zaten, resmen bir görsel şölen izledik..
Bunlarda benim kadrajıma yansıyanlar, evimizin balkonundan çektim
nikon P500




Ne kadar güzel görünüyor değil mi?

instagramdan daha aktif paylaşım yapıyorum aslında 
takip için darkolivestyle

Sevgiler
Darkolive

25 Haziran 2013 Salı

DOLCE & GABBANA DEFİLESİNDE ÇIPLAK ADIMLAR

Herkese Selam

Elle.com.tr nin sitesinde gördüğüm habere oldukça güldüm :)
Heyy Yarabbim :)


22 Haziran'da Milano'da başlayan Milan Men's Fashion Week, önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunun ipuçlarını veriyor. Hafta sonu yapılan defilelerde tasarımlar kadar Dolce & Gabbana finali de konuşuldu. Defilenin sonunda sahneye atlayan çıplak bir adam, ortamda kısa süreli bir gerginlik yarattı. Lionel Messi'nin de aralarında bulunduğu izleyici grubu henüz dağılmadan, güvenlik görevlileri duruma kısa sürede el koymuş oldu. 

Sınırları zorlamaktan çekinmeyen Dolce & Gabbana ikilisi, bu kez farkında olmadan provokatif bir işe imza atmış oldular. Defile finalindeki görüntüyü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 




Miskin kek ve kozmopoli.com dan gelen Hediyelerim


Herkese Selam

Blogger arkadaşlarımın hediye etkinliklerine katılmayı çok seviyorum, bu konuda oldukça şanslı olduğumu da söylemeliyim, bir çok kere hediye kazandım.

Geçenlerde sevgili  Kozmopoli.com ve miskinkek.blogspot.com un ortaklaşa düzenlediği bol hediyeli bir etkinliğe katıldım ve şansıma harika  ürünler çıktı.




Ürünü daha önce denememiştim, bu sabah deneme fırsatım oldu, gerçekten güzel bir ürün, bir kere bol miktarda koku içermiyor, bazı ürünleri kullanırken yüzüme parfüm sıkılmış gibi hissediyorum. Yüzümü suyla nemlendirip jeli uyguladım, yavaş hareketlerle her tarafına nüfuz etmesini sağladım, sonrada duruladım. Ben herşeyin ıncını cıncını araştıran bir tip değilim, sadece  kullandığım bazı ürünlerin dermokozmetik olmasına dikkat ediyorum edebildiğim kadar :)

Yıkadıktan sonra hoş bir freshlik hissettim, eşime de denetim, o da bayılır böyle ürünler denemeye :)oldukça memnun kaldık, 2 büyük boy geldi, birini arkadaşıma verdim...
Mutlu mesut kullanıyoruz :)


Miskin kek'e ve Kozmopoli.com a çok çok teşekkür ederiyorum.
Şu anda 1 alana 2.si bedava kampanyası var sanırım..

Linki burda 
http://www.kozmopoli.com/urun/bioderma-sebium-gel-moussant-500-ml-alana-ikinci-urun-hediye/


Bu arada kendim diktiğim pareoları gördünüz mü?

İşte burda 

http://www.darkolivestyle.com/2013/06/plajlar-havuzlar-senlensin.html

Sevgiler
Darkolive

24 Haziran 2013 Pazartesi

Plajlar Havuzlar Şenlensin!


Herkese Selam

Beni takip edenler bilir, dikişe el becerisi (resim dınşında) gerektiren herşeye bir yatkınlığım vardır, az çok  elimden gelir. Bu pareolarda tamamen benim el işçiliğimdir, sadece ucu atmasın diye overlok çektiriyorum, ucundaki boncukları pulları tek tek kendim işliyorum...Hem satışını yapıyorum, çoğunu hadiye ediyorum işte kendi kendime yeni uğraşlar buluyorum :)






Ayrıca saç ya da çanta aksesuarı  olarak kullanabileceğiniz  parçayı hediye ediyorum, yanlız sınırlı sayıda olduğu için ilk sipariş verenlere gönderilecektir...

Not: Nar çiçeği, mor, Turkuaz mavi, siyah renkleri mevcuttur...
Onları da en kısa zamanda ekliycem

Sipariş için 

darkolivee@gmail.com

Sevgiler
Darkolive