darkolivee@gmail.com

13 Ekim 2012 Cumartesi

Ankastre çıkmazı!


Herkese Merhaba
Arkadaşlar işler bitmiyor eksik bitmiyor, yeni taşınmanın en iyi mi desem kötü mü desem bilemedim ama (çünkü her eksik yeni bir alışveriş demek :D) neyse ! 
eşim duymasın...

Ankastre arayışına girdik şimdi de, kullanan kullandığı markadan modelden çok memnun olan var mı, o kadar çok model var ki karambole bişiy almak istemiyorum  :( 
Tavsiyelerinizi bekliyorum...



  Mersinde hava o kadar güzel ki, ne soğuk ne sıcak :) Keşke havalar hep böyle olsa da oğlumla daha çok tadını çıkarsak :)
Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız yerinde olsun :D
 Sevgiler
Darkolive

11 Ekim 2012 Perşembe

La Cigalede İzmir blogger buluşması

Herkese Merhaba
İzmir'de olduğum dönemde yoğunluktan çok fazla fotoğraf çekemedim, ama cebimde  blogger akadaşlarımla  geçirdiğim harika yemeğin fotoğrafları var, sıcacık!
Hepsine çok teşekkür ederim, Zeynep'ciğimin o kısacık ziyareti gülen yüzünü görmek sohbet etmek bana çok iyi geldi keşke daha fazla kalabilseydi birdahakine inşallah, aynı şekilde Özlem'ciğimde iyiki seni de görebildim yoksa çok üzülürdüm...Diğer beni yanlız bırakmayan sohbetin dibine vurduğumuz arkadaşlarım size koskocaman bir teşekkür...Sakın birbirinizden kopmayın!

 Buluşmamız sevgili pemberuj.net Emel ve Ersin'nin la cigale de yaptırdıkları harika rezervasyon ile başladı, sonrasında sevgili nerwen (nur), zeynep(zeys), sedef(wtf),  hacer,  kendim yapdıydım Merve ve Merve Yıldız aramıza katıldı...
Le cigalenin harika yemekleri ve canlı müziği eşliğinde harika bir geceydi...
Herkese çoook teşekkürler...















 mmmmm yemekler gerçekten enfesti, şiddetle tavsiye edilir...


İtalyan restorantına gidilirde tramisu yemeden dönülür mü? :D


Merve'ciğim gecemize renk kattı, o kadar çok güldük ki :) ama konunun ne olduğunu söylemiycem aramızda!
Emel ve Ersin sizi çok seviyorum!
Hep böyle kalın :)
Güzellik!
 Sedefin kıyafetini vurgulayan transparan gömleği ve Nur'un şirinliği harikaydı!


Diy kraliçesi Merve'nin kolyesine bayıldım, bakındım mağazaya ama bulamadım, umarım denk gelir
adres stradivarius 


 O gün için rahat olmayı seçtim, 
perspective midi pilise eteğim ve sarı, omuzları taş detaylı bluzumu,   ipekyol leopar wedges ve sofigo.com dan leopar çantamla kombinledim. Bilekliklerim görünmesede hepsi buluşma için özenle seçilmiş parçalardı :)




Diğer arkadaşlarımız erken kalktığı için bende fotoğrafları yok :(

Bu güzel buluşma için hepinize tekrar teşekkürler

Sevgiler
Darkolive

10 Ekim 2012 Çarşamba

Hele şükür dönebildim :D

huuuu huuuuu kimse kaldı mıııı oralarda?
Herkese selam
Öncelikle yokluğumda mail ve telefonlarıyla beni sevindiren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, uzun bir ara oldu yine, sebebi gayet masumaneydi aslında taşınma işinden 1 ay sonra sınav için İzmir'e gittim, gitmeden eve net bağlatmak istemedim, az biraz kitap kapağını aralayayım diye, iyide oldu vasatın üstüyle sınavı bitirmiş oldum :D
İzmir'li blogger arkadaşlarımla görüşme fırsatı buldum, gelemeyenler de hiç üzülmesin en kısa zamanda tekrar gelicem :p
  Bu süre içinde Ege kreşe başladı çok heyecanlıydık, dün ilk kez hayatımda veli toplantısına katıldım :p annemlerin evine hırsız girdi, hallaç pamuğu gibi attırmış evi, internetimiz olmadığı için annemlerden giriyordum  benim laptopumda nasibini aldı tabiki, annemin laptopu fotoğraf makinası hepsi gitti...Bize gelmez bize hırsız uğramaz demesin kimse, onların açamayacağı hiçbir kapı yok ama, siz kapıyı pencereyi kilitlemeden hiçbir yere adım atmayın gene de nemelazım...

Genel olarak iyiyiz alışıyoruz evimize yeni şehrimize arkadaşlarımıza :)
umarım herşey daha da güzel olur...





Not:Uzun bir aradan sonra geçenlerde çektiğim gündoğumu resimlerini yayınlamanın iyi olacağını düşündüm :) Balkonumuzdan gündoğumu..

Her doğan güneşin size-bize herkese  uğur getirmesi dileğiyle...

Sevgiler
Darkolive