darkolivee@gmail.com

22 Ağustos 2014 Cuma

Bankanın Teklifini Duyunca Şaşkınlığını Gizleyemedi


Dün sabah sularında günlük işlemleri için bankaya gelen vatandaş, yılda ortalama 1.200 TL kazanç sağlayacağını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.
Emre A., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
“Sıradan bir gündü ve her zamanki işlemlerim için şubeye gittim. Tam sıra bana gelmişken bankada çalışan arkadaş bana reddedemeyeceğim bir teklif sundu. Daha önce böylesini ne duymuş ne de görmüştüm. Bana yılda ortalama 1200 TL kazanç sağlayacağımı söyledikleri anda Büyük Adım’lı olmaya karar verdim.
Masraflar masraflar...
Emre A., “Bu zamana kadar hesap işletim ücretiydi, EFT, havale komisyonuydu derken gönderdiğim para kadar masraf çıkıyordu. Masraflar masraflar derken Büyük Adım’da havale, EFT, döviz transferi gibi işlemlerimin artık ücretsiz olduğunu söylediler. Büyüksün Büyük Adım diyesim geldi” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Böylesini ne gördüm ne de duydum
Emre A., HSBC Büyük Adım’da Modern Hesap’la mevduatına sürekli Hoş Geldin faizi alacağını duyunca “Bana sürekli hoş geldin faizi verecek bir teklifle ilk defa karşılaşıyorum . Böylesini ne gördüm ne de duydum...” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.
Artık parasız kaldım gibi bir derdim de yok
Emre A. daha geçtiğimiz ay başına gelen bir durumdan şöyle bahsetti:
“Geçen ay başında bir ödemem vardı, parayı denkleştiremedim. Eşi dostu aradım haliyle. Tam da bunun üzerine Büyük Adım’ı tanımam, her ayın ilk 7 günü Büyük Adım’ın Bedava Kredili Mevduat Hesabı’ndan 5.000 TL’ye kadar ihtiyacım olan miktarı çekebileceğimi ve bir hafta içinde sıfır faizle geri ödeyebileceğimi öğrenmem benim için bir çok iyi bir haber oldu. Artık parasız kaldım gibi bir derdim yok. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Çok şaşkınım...”
Her ay zaten düzenli ödemelerimi yapıyorum
Emre A., şu sözlerle yaşadığı sürprizi anlatmaya devam etti: “Her ay elektrik, su, kira gibi zaruri giderler epey bir miktar tutuyor. Bana aylık tutarı en az 500 TL olan 3 tane ödeme talimatı vermemin Büyük Adımlı olmak için yeterli olduğunu anlattıklarında resmen içime su serpildi. Her ay yaptığım fatura, çocuğun okulu gibi ödemelerinin bana bu kadar fayda sağlayabileceğini üstelik ücretsiz olacağını hiç düşünmemiştim.”
Bir daha geri dönemem
Herhangi bir müşteriyken Büyük Adım’a geçen ve kararından son derece memnun olduğunu dile getiren Emre A., “Yine olsa hiç çekinmeden yine yaparım. Kendi kendime bir daha geri dönemem dedim. Bir daha Büyük Adım’dan öncesine geri dönemem...” sözleriyle Büyük Adım’ın hayatında yarattığı büyük değişimi dile getirdi.
Son olarak, “Hayatta her şey matematik ama bazı şeyler kesinlikle öyledir. Büyük Adımlı olmak herkesin hakkı” diyen Emre A. herkesi butonu tıklamaya davet etti.
KAMPANYA DETAYLARI VE BÜYÜK ADIMLI OLMAK İÇİN TIKLA

Bir boomads advertorial içeriğidir.

21 Ağustos 2014 Perşembe

İzledim: Ek Villain (2014 Hint filmi)


Herkese Selam

Eşimle ciddi bir sinema fanatiğiyiz...
özellikle hikayesini okumadan izlemeyi daha çok seviyorum, sürpriz gelişmeleri, ters köşe yapan sahnelere bayılıyorum, bazen seyrettiklerimi blogda paylaşmayı unutuyorum, bu araya kaynamasın istedim :)
bazen film sitelerinden tesadüfen bulduğumuzu ya da arkadaş tavsiyesi ile seçiyoruz.

Dün akşam tesadüfen bulduğumuz Hint filmini seyrettik, bu filmi diğer Hint filmlerinden ayıran bir özellik, çok az dans etmeleri :) böylelikle filmden kopmuyorsunuz :)

Hint filmlerinin bütününde böyle birşey var, tam duygusala bağlıyor filmin içine giriyorsunuz, hooop!! şappidi şappibi bi müzikler danslar, tamam olsun da çok uzamasın yahuu, buradan Bollywood' a sesleniyorumm :D







Zor bir çocukluk geçiren ve bir çetenin üyesi olan Guru (Sidharth Malhotra), Aisha (Shraddha Kapoor) adında bir kızla tanışır, ondan etkilenir ve hayatının yönünü değiştirir. Geçmişte işlediği günahlarının karma'sı Guru'yu terk etmez ve tam mutluluğu bulduğu anda dünyası yerle bir olur, Aisha bir cinayetin kurbanı olur. Eskiden içinde yaşadığı karanlığa dönmek istemese de, Guru katilinin peşine düşer ve en iyi bildiği şeyi yapar. (hintfilmizile)


Aysha ile Guru'nun evine bayıldım
renkler nefisti..


Kötü hastalıkla mücade eden Aisha'nın hayata neşeyle bakmasına, tüm yaşamak istediklerini, dileklerini  bir defterde toplama fikrine bayıldım, daha da güzeli o dilekleri yerine getirmek için çırpınan bir aşk(eş, sevgili, arkadaş)  :D 


Filmin afişi kesinlikle çok başarılı, filmi seyrettikten sonra daha iyi anlayacaksınız :)


İyi seyirler
Sevgiler
Darkolive

20 Ağustos 2014 Çarşamba

İzledim: Karışık Aile


Herkese Selam

Yine Adam Sandler klasiği, size ailecek güzel bir akşam geçirtecek bir film...





Orta yaşlardaki Lauren ve Jim eşlerinden ayrılmış, çocuklarıyla yaşayan yalnız ebeveynlerdir. Yolları bir nevi görücü usulü buluştuklarında kesişir ve bu kötü geçen buluşma sonrasında bir daha asla görüşmemeye yemin ederler. Ancak kader ikisi için de ağlarını çoktan örmüştür. İkisi de birbirinden habersiz çocuklarıyla yapacakları tatili planlamış ve Afrika'da bir safari tatil köyünde karşı karşıya gelmişlerdir. Daha da ilginç olanıysa bu tatil, birlikte aynı süit odayı paylaşmak durumunda kalacakları bir haftalık bir maceraya dönüşecektir!

Yönetmenliğini Frank Coraci’nin senaristliğini ise Ivan Menchell ve Clare Sera’nın beraber üstlendiği filmin başrollerinde romantik komedi türünün iki ünlü yüzü Adam Sandler ve Drew Barrymore yer alıyor. (beyazperde)




iyi seyirler

Sevgiler
Darkolive


19 Ağustos 2014 Salı

Çiçekli Elbise


Herkese Selam

Bu aralar zor günler yaşıyoruz, Allah'a şükürler olsun ki sağlığımız yerinde, kaybedilen maddi şeyler tekrar kazanılır, kendimi bu şekilde telkin ediyorum ama ciddi anlamda çok çok  üzgünüm...

Nasibimizden çıktıysa yapacak bir şey yok, Allah başka dert vermesin...

Bugün işe gelirken kendimi iyi hissetmek için, çiçekli elbisemi giydim
Altına da renkli ayakkabılarım

Günümüz güzel geçsin...




Elbisemi geçen yaz bitiminde trendyoldan almıştım
arkasının hafif uzun oluşu, tiril tiril ve rengarenk oluşuna bayılıyorum <3
ayakkabılarım bershka
çantam oasap.com






instagramda paylaştığım kare

instagram için @darkolivee



Gülümsemeniz eksik olmasın

Sevgiler
Darkolive

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Ege ve Havuz


Herkese Selam

1 haftadır annemler bizdeydi....

Sohbet, gezmeler harikaydı, onlar gidince eşimde son 2 gündür  iş nedeniyle şehir dışında olunca Ege ile yalnız başımıza kalakaldık :( 
Bi garip hissettik...

Sıcaklarla dışarı çıkamayınca bizde havuza indik, bu sulu aktiviteden birkaç kare :)


Mutlu olun...

Sevgiler 
Darkolive