darkolivee@gmail.com

1 Ekim 2013 Salı

Ege'nin kaybolan sandaleti...


Herkese Selam

Dün Ege'yi okuldan annem aldı, işten çıkınca annemlere Ege'yi almak için gittiğimde Ege öğlen uykularını tüm çabalara rağmen uyumayınca koltukta uyuya kalmış.Annem anlatmaya başladı öğretmenin anlattıklarını, yemeğini yemiş uyumamış öğleden sonra kahvaltısını etmiş filan sonra devam etti, sandaletinin birini çıkarmış, bi arkadaşı da götürmüş geri dönüşüm kutusuna atmış filan dedi, bende güldüm, Allah Allaahh ee yapmıştır çocuk sonuçta önemli değil filan dedim, sonra öğretmeni çok mahçup oldu çocuğun velisine söyleyelim isterseniz dedi filan diye anlatıyor, bende pek anlam veremedim, ya olmasa iyi olurmuş ama olmuş napalım filan diyorum, bi taraftan da ee temizleyebildiniz mi, yıkarız kurur ne olucak filan dedim, iyide sandaletin teki yok ki dedi, nasıl yani!!

Meğer 3 öğrencinin okul ayakkabılarının teklerini öğrencinin biri geri dönüşüm kutusuna atmış, o esnada da toplamaya gelen görevliler çöpleri toplamış götürmüş, film gibi :D

Şimdi kimi suçlayalım, ne yaptığının farkında olmayan öğrenciyi mi, 3 kişinin ayakkabısını götürüp atana kadar farkında olmayan öğretmeni mi, yoksa benim yangınlı Ege'yi mi?

Sandaleti de adidastan almıştım, okulda terliği çıkarıveriyor ayağından, ayakkabı giydirsen ayağı terliyor, şimdi çocuğun velisine kaybolan sandaletimizden isteriz mi diyeyim, tamam bi tane daha alırız da bizde para sıçmıyoruz sonuçta, seneye yaz da giyerdi daha, canım sıkıldı çok, neyse dedim, cana gelmesin diyip susucaz, ee şimdi ayakkabıyı atan yarın çantasını eşyalarını filan da atar, nasıl olucak bilemiyorum, daha öğretmenle konuşmadım, Ege'ye neden çıkardın ayağından oğlum sen bebekmisin ayağındaki ayakkabıya sahip olmadın dedim, 'yaa anne ayağım terlemişti çıkardım, o çocuk çok yaramaz zaten ' dedi şimdi ne diyeceksin!!
Sorumlu öğretmen aslında ama, Ege'yle çok ilgileniyor, bi ayakkabı için de yüklenmek istemedim açıkçası, ama çocuğun velisiyle konuşup bir daha tekrarlanmaması gerektiğini uygun bir dille anlatıcam...

Bu yaşlarda çocuğu olanlar bilir, hemen bi ayakkabı çıkar çorap çıkar yangınlılar!






Çocuklarda, gençlerde tshirt üstü gömlekleri çok seviyorum
Çok daha şık görünüyor, içe baskılı şirin bir tshirt ya da atlet, dışına da gömlek, hem hırka gibi korur hemde daha şık görünür, kendiniz kadar çocuklarınıza ne giydirdiğinize de dikkat edin olur mu?

Popodan ısırabilirsiniz :)



Bu ayakkabılarıyla okula gelip, okulda değiştiriyorduk 


Ahaaa benim yangınlı delibaş burda
Bikaç gün terlikle idare edip sonra da panduflara geçeriz artık napalım :D

Sevgiler
Darkolive

12 yorum:

  1. Yaaa izlem yarıldım gülmekten ne güzel anlatım kuzum o öyle yerim ben egeyi bizim oğlanların ne olacak bu yangınlık halleri anlamadım gitti benimki 9 yaşına geldi daha görmedim ayagında terlik çorap ben giydiriyom çocuk çıkartıp atıyo bu kreş maceraları hiç bitmez dur daha neler görcen bakalım çok öpüyorum ikinizide popodan ısırıgıda sen al benim için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahha seni güldürebildiysem ne mutlu bana bebeğimm :)
      ayy bu çocukların çorapla derdi ne bilmem
      giy işte sıcacık :D

      Sil
  2. Komik bir anı olarak kayıtlara geçsin lütfen :)

    YanıtlaSil
  3. bir yanan çocuk benim ki değilmiş anlaşılan 1 haftadır havalar soğudu soğuyalı evde çorap, terlik savaşı veriyorum.. ne yapalım erkek çocuklarının huyu bu demek ki.. hasta olmasınlar da gerisine can kurban :)) öpüyorum karamık oğluşunu.. Doğu'yu da hep böyle severim.. karamık çocuklar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah ayyyy büyüyünce geçer diye avutuyordum kendimi
      yine de geçmiyor muuu
      her daim menepozlu bunlar ayol :D

      Sil
  4. maşallah koca delikanlı oldu bu yakışıklı:)
    bu arada öğretmenlerin ilgisizliği konusuna katılıyorum, ya bir sürü miniğe yetişemiyorlar ya da ilgilenmiyorlar, benim minnoş da dün düşüp burnunu kanatmış, öğretmen bana bankta otururken düştüğünü, nasıl burnunun kanadığını anlamadığını söylüyor, sanki kızım bebek de konusamıyormus gibi! Ne oldu diye kızıma sorunca banktan atlarken düştüğünü öğreniyorum, eh şaşırmadım tabi. Allah beterinden korusun bugün okulu ayağa kaldırmayı düşünüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooowwww o çok kötü olmuş
      ne olduysa anlatmalı öğretmenler
      sanki duymıycaz, öğretmen ciddiyetin farkında değil mi yahuu Allah korusun
      yani herşey olabilir anlık ama ne olduysa o şekilde anlatmalılar

      Sil
  5. vallaha Ege'nin şu pozlarına bayılıyorum. Bazen Tarkan'a da benzetiyorum hareketelerini örneğin bizimki de böyle popo sallar bayılıyorum ama bu hallerine çocukların diğer mevzuda da biz bazen bu durumları çok mevzu etmiyor okula bildirmiyoruz ama yapan vallaha öyle bir yapıyorki boşver bir kere uyarman iyi olur kanımca sonuçta bugün ayakkabısını atan çocuk yarın başka birşeyini atabilir en azından aile uyarılır çocuklarına güzel bir dille yaptığının yanlışlığı anlatılır bazen çocuklar herşeyi şaka zannedip yapabiliyor böyle şeyleri en azından uyarılır öpüldünüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah ayyyy canım sormaa
      sevmeyegörelim hemen popo gösterilir sallanır şımarıklar :D
      evet çirkef mi olsam ki ben
      bende onu dedim bir daha yapmayacağı ne maluumm

      Sil
  6. yazıdan çok egeye bayıldım o nasıl pozlar öyle çok şirin :)

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...