darkolivee@gmail.com

2 Temmuz 2011 Cumartesi

gurur tablomuz.... varan1

bloğumu ilk açtığım gün kendi başarı hikayemi yazmıştım...
sizlere arkadaşlarımın başarı hikayelerinden de bahsetmek istiyorum ve onlarla gurur duyuyorum...
şimdi sizlere tanıtıcak olduğum arkadaşımla normal hayatta da görüşüyoruz, çok severim arkadaşımı...
aynı zamanlarda doğum yaptık, telefonda önce hamilelik 'eee sende ne var ne yok, doktor ne dedi'lerle başladık, bebeklerle devam ettik bu arada kilolarımızı da defettik :)))

iştee benim güzel ilkayım...

merhaba ; ben 34 yaşında bir çocuk annesi (erkek,2 yaşında) bir bayanım.Hayatım boyunca devamlı kilo ile sorunum oldu çok şişman değilim ancak kilolarım beni hep rahatsız etmiştir elma tipliyim özellikle göbek bölgesinde toplanan kilolarım yüzünden epey sıkıntı çekmişimdir...


Bilirsiniz; kıyafet alırken her zaman göbek bölgemi kamufle edecek tarzları seçmek oldukça sınırlayıcı ve can sıkıcı olıyor,çok güzel modelleri denemeye bile kalkışamıyorsunuz zor bir durum..


Bundan 7 yıl öncesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm kendime uygun çok sıkı olmayan bir diyet aslında diyet bile değildi ama çok harejet bol hareket yediklerimi yakmadan yatağa girmiyordum bu şekilde 56 dan 46 ya düşmüştüm...bunun keyfini de birkaç yıl sürdüm ,ANCAK ;evlenipte hele birde bebek yapınca kilolar aldı başını gitti...


158 boyla 83 kilo ile doğuma gittim,sonra 75 e düştüm ve 70 e iniş bunlar kendiliğinden gitti, gelin görün ki 70 ten aşağı inemedim takıldım...bir gün İzlem in(darkolive) de teklifi ve gaza getirmesiyle diyete başladım..


Biribirimize destek olarak önerilerde bulunrak on kilo verdim ve 60 a indim...şimdi de fena değil ama diyete devam etmeliyim istediğim görüntüyü en az 5 kilo daha vererek yakalamaya çalışıyorum...bu beş kilo zorladı beni biraz...şu an diyete kısda bir ara verdim en kısa zamanda tekrar başlıycam...izlem(darkolive)  başardı hedefine ulaştı...sıra bende...




.













öpüyorum seni şekerparemm....


yazının altına yorumlarınızı bırakabilirsiniz....

5 yorum:

  1. istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşman dileğiyle ilkaycım...

    YanıtlaSil
  2. çoğu gitmiş azı kalmış ilkaycım bu kadarı olmuş ya 5 kilo senin için devede kulak olmalı bence,hadi bende seninle beraber başlayayım darkolive da destek olsun şu 14 kilomu vereyim:))

    YanıtlaSil
  3. ay ilkaycığım ben senin hiç önceki halini görmemiştim kilolu halini yani.ne kadar gençleşmişsin çıtı pıtı olmuşsun.ne iyi yaptın da zayıflamışsın tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  4. izlem ablacım gurur duydum hepinizle iyiki varsınız sayenizde bende 18 kilo vermiştim ama olmadı başaramadım aldım 8 kilosunu şimdi bunları gördükten sonra azimlendim 3 gündür diyetteyim zaten dahada azimlendim..

    YanıtlaSil
  5. arkadasin verdi mi simdi o istedigi 5 kiloyu yoksa 60lardami suan?

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...