darkolivee@gmail.com

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller ile Kirli Sepetlerine Özgürlük

Herkese selam,

Bugün çalışan bir anne olmanın zorluklarından dert yanacağım biraz müsaadenizle :) Şükür ki çok geç çıkmıyorum, 18:00 - 18:30 gibi evde oluyorum. Evi topla yemek yap çocukla ilgilen derken bir bakmışsın sana zaman kalmamış. Yaz olduğundan kirli sepetini de unutmamak lazım tabii :) 2 güne bir rutin iş, ama şu beyazları biriktirmeyi hiç sevmiyorum, sürekli renkliler yıkanırken dibinde kalan 3-5 parça beyaza sürekli sinirlenirim.

3 atlet 2 tshirtle de koskoca makineyi 2 saat boyunca çalıştırmaya da içim el vermiyor, para kolay kazınılmıyor bacım :D

Geçenlerde Bumerang aracılığı ile bir mail aldım, Dr. Beckmann renk koruyucu mendilleri deneyip deneyemeyeceğimi soruyorlardı, aaa nasıl hayır derim, tam da aradığım şey, ürün ertesi gün elimdeydi. Üzerini okudum, hem de %100 Alman üretimiymiş, Almanlar ne yaparsa güzel yapar :)

Çok pratik geldi, çamaşırın yoğunluğuna göre 1 ya da 2 mendil de koyabiliyorsunuz. Renklileri yıkar gibi içine beyazları da koyup içine mendili iliştiriyorsunuz, olay bitmiştir, kirli sepetlerine özgürlük :D

Yıkama esnasında ayrılan renk partiküllerini topluyor bu mendiller, artık Almanlar nasıl bir teknoloji kullandıysa gerçekten karışmıyor renkler, resimlerini de çektim zaten, 1 taşla 2 kuş diye buna denir, hem zamandan hem paradan tasarruf :)

Bu zamana kadar nasıl denememişim kendime çok kızdım, halbuki o kadar geniş bir dağıtım ağı var ki, neredeyse tüm marketlerde var. Tüm Migros, Carrefour, Real, Metro, Gratis, Kiler, Özdilek, Çetinkaya, Şaypa, Pehlivanoğlu, Kipa, lokal zincirlerde bulunabilir. Ben markete gidemiyorum internetten alabilir miyim diye iç geçirenler ayrıca online satış sitesi www.cosmofresh.com adresinden 12’li ve 24’lü paketler halinde satın alabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi renklileri hatta şansımı zorlayıp içine bir de Ege’nin kırmızı tshirt’ünü koydum, hiçbir şey olmadı, beyazlarım yine bembeyaz çıktı. Tek mendil de koyabilirmişim aslında :)

Bu içerik www.darkolivestyle.com tarafından hazırlanmıştır.










Bir bumads advertorial içeriğidir.

3 yorum:

  1. tatlım valla süper bişey bu ben de çok sevdim!
    müthiş bir keşif:)))

    YanıtlaSil
  2. reklamlarini ben de gordum ama denememistim hic. Hem enerjiden hem de zamandan tasarruf.

    YanıtlaSil
  3. Hiç denemedim marketlerde hep görürüm yarın alacağım hemen:)) büyük rahatlık

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...