darkolivee@gmail.com

11 Haziran 2012 Pazartesi

Ben geldim...

Herkese Selam!

Her zaman inançlı şükretmeyi bilen bir insan oldum fakat bazen monotonluktan günlerin hep aynı geçtiğinden de şikayet ederdim kendimce.Aile büyüklerimi aradığımda 'nasılsınız' sorusuna 'iyiyiyiz  çok şükür ne olsun günler hızla geçip gidiyor farkına varamıyoruz' dediğimde 'aman iyi olunda, Allah geçmez gün vermesin' cevabını alırdım, işte bu ara verdiğim 2 buçuk  aylık süreçte bu kavramın değerini çok iyi anladım.'Allah kimseye geçmez gün vermesin.' Bir anda öyle şeyler yaşadık ki deyimi yerindeyse,  'eşekten düşmüş karpuza' döndük Her gün yaptığınız  belkide bazen  farkına bile varmadığınız, sıradan gelen şeyleri gün geliyor mumla arıyorsunuz. Ağız tadıyla kaarşılıklı içilen bir bardak çayı, son kalıp paylaşılan 1dilim keki, trip atacak birini, el ele gidilen market alışverişini bile. Küçük kırgınlıkları kızgınlıkları bir kenara bırakıp sebepsiz yere sarılın eşinize, sevdiğinize,  inanın şu anda burnumun direği sızlıyor, hissettiklerimin 10\1ini bile yazamadım ama,  o psikoloji içerisindeyken özellikle aile bireylerinizden birini kaybedecek olmanın düşüncesi bile 10 yıl yaşlanmanıza eşdeğer. Bu sancılı süreç  çok şükür geride kaldı, çok büyük bir sınav verdik ve kazandık. Allah kimseyi sevdiğinden sevdiklerinden ayırmasın (düşüncesiyle bile) böyle sınamasın.Aşkım, eşim, canım, can yoldaşım Seni Çok Seviyorum...Seni, bana ve oğlumuza bağışladığı için Allahım'a şükrediyorum.






Not:Aramalarıyla, Mesajlarıyla, Mailleriyle beni hatırlayan, merak eden  herkese çok teşekkür ederim...Artık döndüm :)






Sevgiler
Darkolivee





31 yorum:

  1. Geçmiş olsun.Bazen yaşanılanlar çok üzücü ama sonunda başarıyla geçilmiş bir sınavın mutluluğu bambaşka oluyor malesef.
    Her ne yaşadınız ise Allah bir daha göstermesin.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun canım...her anın ve her nefesin kıymeti bilinmeli..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. canım cok özledim seni:)
    hosgeldin darkolivee:)
    ve çok çok geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil
  4. Cok gecmis olsun bir daha yasanmamak uzere gecsin gitsin. Malesef o siradan zamanlarin o en basit her gunku guzelliklerin degerini kaybetme korkusuyla anliyoruz. Esinle oglunla her anin degerini bilerek saglikli gunler gecirmenizi dilerim.

    YanıtlaSil
  5. cok gecmıs olsun tatlım cok ozlettın kendını copk sukur gelmıs gecmıs olsun allah baska acı gostermesın ınsallah... hep cok murtlu olun hep beraber olubn ınsallah...


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Özlettin kendini çok.Geçmiş olsun öncelikle, şuan herşeyin yolunda olmasına çok sewindim.Hoşgeldin tekrar:)

    YanıtlaSil
  7. Çok çok geçmiş olsun bir haftadır biz de benzer bir durumdayız. Günler çok zor geçiyor. Allah bütün hastalara şifa versin

    YanıtlaSil
  8. canım her ne yaşamış iseniz son olsun, Allah hep güzel günler göstersin. Döndüğüne sevindim....

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun öncelikle. Hayatta bazı sınavlarımız var ve bu sınavları yaşamadan, yaşadığımız rutin ve huzurlu hayatın kıymetini farkedemiyoruz maalesef.

    YanıtlaSil
  10. benim bile okurken burnumun direği sızladı resmen, senin neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum.
    Büyük geçmiş olsun, bir daha da Allah yaşatmasın o anları, bir saniyesini bile..
    bu arada hoş geldin, özlemişiz seni!

    YanıtlaSil
  11. Canım hosgeldin..
    söylediklerine katılıorum sonuna kadar.insan rutinin kıymetini bilmeli..
    en basit şeylerin bile bi anlamı olduğunu bilmeli..öyle yaşamalı..
    Allah bu günlerimizi aratmasın..demeli.
    herşeyin yoluna girmesine cok sevindim canım...

    YanıtlaSil
  12. Her ne yaşadıysanız çok geçmiş olsun canım Allah eşini ve oğluşunu sana, seni de bize bağışlasın hoşgeldin tekrardan:)

    YanıtlaSil
  13. allah bidaha böyle sinavlarla sınamasın sizi de hiçbirimizi de kuşum:( ne oldugunu bilmiyorum, hatta ben blogunu kapattın sandım, mail bile atmıştım bikaç hafta önce sana, noldu hayırdır niye sesin cıkmıyo diye.. o hiçe saydıgımız, geçerken kıymetini bilmedigimiz zamanların aslında nekadar degerli oldugunu bize hatırlattıgın icin teşekkür ederiz canım, çok geçmiş olsun, ailenle hep mutlu ol iyşallah ^.^

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun.Kesinlikle monotonukta unutuyoruz herşey düzgün gittiğinde halkalardan biri bozulunca bazen hepsi bozuluyor bazen sevmediğimiz rutin,n ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz

    YanıtlaSil
  15. hoşgeldinn izlemcim :) yaşananlar için gelmiş geçmiş olsun diyelim. özlettin kendinii :)

    YanıtlaSil
  16. :) özlettin evet kendini. Hoşgeldin diyelim o zaman.
    madambfashion.blogspot.com
    beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  17. Canım hoşgeldin, daha 2 gün önce aklıma geldin, bizim semtte bir kadın var kızının adı olivia, ulan dedim bizim darkolive'ye söyliim de bir daha kızı olursa adını olivia, oğlu olursa olivier koysun:))

    Canım çok geçmiş olsun, geçsin bir daha gelmesin. Bahsetmediğin için gidişinin nedenini bilememiştik. Umarım artık herşey yolundadır. Yalnız senin bey virüs falan kaptıysa ve size artık lazım değilse o virüsü bana yollayabilir misin, acil lazım da:)))

    YanıtlaSil
  18. hoş geldin canım.çok şükür her şey geride kaldı.inşallah Allah bir daha sizi ,özellikle hastalık konusunda ,sınamaz.hep yüzünün gülmesi dileğiyle..

    YanıtlaSil
  19. hosgeldin, herkesde kötü bi dönem yasiyor hayatda. asil sinav bu dönemi gecmek. anladigim kadariyla, sizde bunu büyük bi basariyla yapabildiniz. cok sevindim <3<3<3
    allah herkese saglikli ve huzur dolu bir yasam nasip etsin.

    YanıtlaSil
  20. hoş geldin, ve çok geçmiş olsun... allah ayırmasın sizi...
    zor dönemleri atlatmanın herkese ayrı ayrı güç verdiğine inanıyorum...

    YanıtlaSil
  21. Canım arkadaşım, izlom hoşgeldin aramıza tekrar, belki bir şeyler yazmıştır umuduyla her bloğa girdiğimde gördüğüm "ara" yazısını bu sefer görmemek nasıl güzel bilemezsin.
    başlıkla birlikte sıkıntılı günler geride kaldı çok şükür. Artık gülmek zamanı, hayatta her pozitif duyguya sıkı sıkıya sarılmak gerek, bunu tekrar hatırlattın yaşadıklarınla.
    Allahım tekrar yaşatmasın. Canımsın...

    YanıtlaSil
  22. hggggggg canimmmmmm ister inan ister inanma ama yerin cok belliydi cok sevindim postunu görünce :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  23. canım benim güzel arkadaşım Alah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşş. hep mutlu huzurlu sağlıklı olun canımın içi.. inan çok mutlu oldum çok sevindim sanki kendi ailemden biri gibi hissettiğim senin adına o mutluluğu iyiki varsın izlom burda olman neşeli ve mutlu olman çok güzell çok seviliyorsun güzelim Rabbim hep hayırlı günler göstersin bundan sonra inşşşşş. <3<3<3
    canımsınnn <3

    YanıtlaSil
  24. canımmm benimmm çok üzüldümmmm.. Çok çok geçmiş olsun.. :( arıyorum şimdi seni.

    YanıtlaSil
  25. Cok gecmis olsun, Allah bundan sonra saglik,uzun ömür versin canim

    YanıtlaSil
  26. geçmiş olsun,hattaaa çoook geçmişde kalsın tüm hastalaıklar üzüntüler bebişimm...

    YanıtlaSil
  27. çok geçmiş olsun canım, tekrar hoşgeldin...

    YanıtlaSil
  28. kuzummmm hoşgeldin....
    gözlerimiz seni aradı walla..
    çok şükür ki kötü günler geride kalmışş...
    ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA.... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH....
    YENİ POSTLARINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..
    çok öptm kuzummmm

    YanıtlaSil
  29. Cooook gecmis olsun canim ya allah ayirmasin

    YanıtlaSil
  30. Canııımm çok üzüldüm tam olarak ne oldu bilemiyorum.Daha önceleri de arada sana yazdım, twitterdan sordum ama çok da deşmek istemedim açıkçası. İnsan bir şeylerin ters gittiğini anlıyor ve ben taa ki karşımdaki açılana dek de soramayanlardanım işte:( Neyse çok geçmiş olsun. Allah bizleri acılarla, kayıplarla sınamasın ve bir daha da size benzer sıkıntıları yaşatmasın canım. Tekrar çok geçmiş olsun.Her zaman bugünlerimize hamdolsun Allah bugünlerinizi-mizi aratmasın.

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...