darkolivee@gmail.com

18 Ağustos 2011 Perşembe

maymunlar cehennemi başlangıç... vol:16


Harika ötesi bir film olmuş, daha  bu akşam izleyebildik, vayy bee helal olsun adamlara neler yapmışlar diye diye bi hal olduk, hele filmin baş kahramanı cesur ve akıllı maymunumuz sezar, bizi kendine hayran bıraktı...

Ün şöhret para için insanların neler yapabileceğini görüyorsunuz ve içinizden maymun olup göğüs geresiniz geliyor :))

bi sonraki seriyi dörtgözle bekliyoruz şimdiden :)



Orijinal adı: Rise of the Planet of the Apes
uzun metrajlı film ABD . Tür: Bilimkurgu , Aksiyon , Macera
Süre: 120 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Tiglon 


Özet: İlki 1968 yılında çekilen Planet of the Apes serisinin en yeni filmi olan Rise of the Planet of the Apes, safkan bir bilimkurgu/aksiyon...San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

Filmin kadrosunda geçtiğimiz yıl Oscar'a aday olan James Franco'nun yanı sıra,Freida PintoJohn Lithgow ve Brian Cox gibi isimler de var.

Rupert Wyatt'ın yönettiği film, önceki orijinal filmlerin senaryosundan devam etmiyor ama onlardan bazı etmenler alarak daha da orijinal bir yeni hikaye yaratıyor. Mitolojinin bir kısmını ele alıyor diyebiliriz. Film aynı zamanda devamının çekilebilmesine yardımcı olacak öğeler de içeriyor.

2 yorum:

  1. ben korkunç bir film diye biraz istemeden gittim aslında çünkü çocukluğumda izlediğimde bende çok büyük iz bırakmıştı, hala da en korktuklarım listesinde yukarılardadır.. bir diğeri de elm sokağında kabus! ıyyk! :(
    bu film çok güzeldi ama, olayın nasıl başladığını görmüş olduk, daha bir anlam kazandı bütün serii..
    cesar çok etkileyiciydi, herşeyiyle..



    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum, eşim maymunlar cehennemi diyince, aman dedim şöyle bir romantik komedi filan olsaydı da neşem yerine gelseydi dedim :)) bak pişman olmayacaksın bana güven dedi, iyiki dinlemişim eşimi harikaydı yaa bayıldık-hayran olduk resmen :)

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...