buna yağı 1 çorba kaşığı kadar koyuyorum, zaten ciğerde yağ yok hiç
domatesin ve azıcık eklediğimiz sıcak su ile pişiyor, booll baharatla, 2 kaşık bulgur pilavıyla, yada esmer pirinçle süper bir akşam yemeği olur
bi bu ciğere alışalıberi, dana ciğerini yiyemiyoruz, hem sert oluyor hemde, arnavut ciğeri şeklinde yapılan fazla yağlı oluyor bi deneyin bakalım...
afiyet olsun...
booll fotolu tariff
tavuk ciğerlerini yıkayıp doğrayın,
suyunu salınca bool kimyon, tatlı yada acı kırmızı biber, karabiber, biraz zencefil koyun,
suyunu çekmeye yakın, iri yada küçük doğranmış domates ve biberleri koyun
azıcık kaynar su koyun...(kardeşim biber ve soğan yemediği için biberleri büyük doğradım ben, siz minik de doğrayabilirsiniz, )
1 baş kuru piyaz doğranmış soğan da çok yakışıyor... tabağa koyduğum 1. resim kalıpsız bir görüntü
, diğeri de kalıpla yaptığım sunum ...
resimdeki kalıbım çok basit bişiy kızlar, ama süper işe yarıyor, özellikle pilav servislerinde
heryerde vardır sanırım, ben bi mutfak eşyaları satan züccaciyeden tesadüfen görüp almıştım...
afiyet olsun, bol zayıflamalı günler olsun inşallah...
bu şekilde hiç yemedim ama gayet güzel görünüyor, eve gelenilk ciğerde sanırım bu denemeyi yapabilirim... sevgiler şekerim..
YanıtlaSilhttp://gozdenin-gozunden.blogspot.com/
hmmm harika bir yemek olmuşşş :))takipteyim artıkın :)
YanıtlaSile karnımızı acıktırdın :)
YanıtlaSilhttp://kacikturuncu.blogspot.com
The food looks marvelously good! Thanks so much for the comment on my blog! Visit again soon :)
YanıtlaSilwww.plentyforpennies.com
:)))) eee buyurun o zaman bizee...
YanıtlaSilherkese yetecek kadar var :))
thanks so much baby :))
YanıtlaSil