darkolivee@gmail.com

13 Ocak 2014 Pazartesi

Nesfit ile #bugunbasliyorum


 
Herkese Merhaba
Bazı takipçilerimin bildiği gibi asıl bloğumu açma nedenim başarı hikayemin birçok kişiye ışık motivasyon olmasını sağlamaktı, benimle birlikte birçok arkadaşımın başarı hikayesini yayınladım, çünkü diyet yaptığım dönemde benim için büyük motivasyon kaynağıydı öncesi-sonrası resimleri ve başarı hikayeleri
bu arada okumayan varsa benim ki de  burada  :)

Öncesi sonrası resimlerimden birini de eklemek isterim :)



Ama ne kadar kilo verirsen ver, hanımların verilecek hep bir 2-3   kilosu vardır :) her hafta #bugunbasliyorum derim ama ertesi gün, bunu da yiyim bişiy olmaz onu da yiyim derken başkmışsın 1 kilo daha gelmiş hoşgelmiş :) İşte benimde verilecek bir 5 kilom daha var...

30 kiloyu verdikten sonra 2-3 kilo  5 kilo nedir ki, diyorsunuz ama olmuyor, 1 kilo bile alsam hemen rahatsız oluyorum, iç sesimi Nesfitte mi duydu bilmiyorum, #bumerang vasıtaysıyla bana harika bir set göndermişler, çok sevindim çookk... 


içinde tam tahıllı nesfit, hangi kasede yesem derdinden kurtaran, boyu tam kahvaltıya uygun bir kase, tatlı mı tatlı pembe bir dambıl, spor yaparken kulaklar üşümemeli, hemde terimizi alan pembe bir spor bandı ve benim gibi sürekli flash bellek kaybeden biriyseniz bileğe de takılan bu 4gb lık flash belleğe benim gibi çok  çok sevinirdiniz :)



Nestlé NESFIT tam tahıllı kahvaltılık gevreklerle dengeli bir beslenme için, sabah kahvaltısında seçeceğiniz bir NESFIT tam tahıllı gevreği yağsız süt ilave ederek tüketmeniz yeterli. Diğer öğünlerde ise, az yağlı yoğurt, sebze yemeği ya da salata, ızgara et, tavuk veya balıktan tercih ettiğiniz birini tüketebilirsiniz. Böylece 4 temel besin grubunu da dengeli bir şekilde almış ve sağlıklı beslenmiş olursunuz. Ayrıca mümkün olduğunca egzersiz yapmaya, ara öğünlerde meyve yemeye ve bol sıvı tüketmeye özen göstermelisiniz.

“Bugün spora başlıyorum”, “Bugün sağlıklı beslenmeye başlıyorum”, “Bugün yogaya başlıyorum”! Kadınlar hayatları boyunca yüzlerce kez bu tür kararlar alırlar ama çoğu zaman uygulayamazlar.  Nestlé NESFIT Tam Tahıllı Kahvaltılık Gevrekler, kilo vermek, sağlıklı beslenmek ve formunu korumak isteyenlere  yeni yılda çok eğlenceli bir başlangıç öneriyor. NESFIT, tam tahıllı içeriği, vitaminleri ve enfes lezzetinin yanı sıra başlattığı Bugün Başlıyorum programı ile yeni yılda yeni kararlar alan kadınları uzun zamandır yapmayı düşündüklerini hayata geçirmeye ve bu arada internette reklam yıldızı olmaya davet ediyor.


Eeee o zaman bana da sadece  https://nestle-fitness.com/tr/bugunbasliyorum/ demek düşüyor :)
Sizde programdan yararlanıp, yakınlarınıza arkadaşlarınıza ne kadar kararlı olduğunuzu gösterebilirsiniz...

Sevgiler
Darkolive

5 yorum:

  1. Wuuu canım şaşırdımm :) Süppersin maşallah ne kadar farklı ve güzel olmuşsun..En önemlisi de kendin için sağlığın için çok güzel bir karar vermişsin..Tebrikler ;) Sevgiler canım..Bu arada çok severek yiyorum nesfit ürünlerini afiyetler olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürlerr
    kesinlikle sağlıklı olmak- sağlıklı kalmak için kilo verilmeli ilk başta
    görünüş de cabası olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Amazing pictures dear!

    jointyicroissanty.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Canım vallahi değişim bu işte bende 1-2 derken 4 kilo fazlaya geldim. Ya ben az yemek ve sporla öyle güzel veriyorum ki. Havalar ısınana kadar en azından ılınıncaya kadar almayıp biraz versem işimi kolaylayacağım. Bende bugün yarın dikkat moduna başlayacağım. Sana eşlik edeceğim yani :)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim valla yaa çok güzel bişey bu başardığın. :)

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...