darkolivee@gmail.com

15 Ocak 2014 Çarşamba

Natural Bambu 5'li Makyaj Fırça Seti


Herkese Selam

Makyaj konularını kendime yetecek kadar bilmeye çalışıyorum, çalışıyorum dedim çünkü derine inince içinden çıkılmaz bir hal alır benim için, onu da bunu da derken bir maaşımı bırakmak istemiyorum :D geçen gün sephoraya girdim, pudra almak için, görevli bayan sizin cilt gözenekleriniz olduğundan biraz büyük, onu doldurmak gerek dedi, ee ne yapıcaz dedim, bunun için bir krem var, onunla dolduralım (sanki inşaat yapıyor) üstünden de pudra geçeriz dedi, olduğunuzdan daha iyi görüneceksiniz dedi, iyi uygulayın bakalım dedim, yüzümün bir tarafına uyguladı, baktım baktım çok aşırı bir fark göremedim gerçekten, çünkü satın almaya çok müsait bir yapım vardır görüldüğü üzere :) hoşuma gitseydi kesin alırdım..

Böyle nasıl diyim yanık melhemleri olur ya minicik, tarife bak bendeki :D, benefitin bir ürünüymüş, yani boyu belki serçe parmaktan biraz büyüktür, hemde indirimde şu anda dedi 99tl 
hımm iyiymiş bayaa inmiş dedim :D 3 sürmede bitecek ayol!
Yok dedim kalsın, ben şimdi sırf gözenek doldurmaya o kadar veremem, hem cildim hava almassa kötü olur doldurmaya gerek yok dedim :) çıktım, pudra alıcaktım onu da unuttum :D
Önceleri bb krem kullanıyordum sadece, şimdi makyaj bazlı nemlendirici, üzerine pudra, minik bir aydınlatıcı aldım göz çevreme onu, eyeliner kalem, rimel, allık, ruj bitti gitti :)

Gene de bayaa bişiy sürüyormuşum yahuu, ama rutine bağlayınca 5dk da bitiyor :)

Nereye bağlayacaktım, işte hafta sonu bim markete gitmiştim, (oranın kasap köftesini çok seviyorum, deneyin pişman olmassınız), gezinirken bu fırça setini gördüm, aaa ne güzelmiş diye baktım, yarı fiyatına düşmüş şaka gibi 7 tl ye :D
açtım baktım yumuşacık, orasını burasını çekiştirdim :D, herhangi bir kopma yapmadı aldım bende, profesyonel makyaj blogları ne der bu işe bilmiyorum, ben kalitesinden de çok anlamam, ama benim işimi görür , belki hala vardır, bir bakın derim, zaten indirimsiz olsa ne olur çok olsun 15 olsun hadi, 
suluboya fırçası gibi fırçaya 100 lira veriyorlar hacı haberin var mı :D



Naturelmiş, doğa dostuymuş, ayrıca toz olmaması için bez  çok güzel bir kılıfı var, bağlayıp çantana koyabiliyorsun...(sadece kılıfı için bile alınır, tek tek fırça yeri dikmişler üşenmeyip :) )



Haa unutmadan Dore diye bir firma var,bilirsiniz belki  makyaj ev ürünleri her türlü şey satıyorlar, avon gibi katalog usulü, aynı set orada 30 küsür lira gören duyan bilen var mı?

Alırsanız haber edin :)

Bu arada şartsız martsız, çekilişime katılmadıysanız fırsatı kaçırmayın

Sevgiler
Darkolive

4 yorum:

  1. Kuzum inste paylaşmıştın dün baktım bizim burdaki bimdeki çalışanlar çookkk eski kampanya dedi yani yok bulamadım ayol bunlarında dünyadan haberi yok .Kalmadı diyemediler güzel günlerde kullan ben maxfactorde çalışırken bize samur fırça takımlartı hediye etmişlerdi aklıma geldi kimbilir nereye soktum bulunca paylaşırımzaten şu sıralar yine makyaj yapamıyorum diger gözümdede arpacık çıkıyo off ne çok yazdım kıss öperim seni :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir şeye benziyor gerçekten de.. İçinde Kaş fırçası bile var, denemek gerek, kaldıysa bakınalım bari;)).. güzel bir yazı olmuş canım. Makyaj blogları yalnız makyaj bloglarını takip etmeye çalıştıkları için bu yazıyı okurlar mı bilemeyeceğim ama Sevgili Gülnur 'a da söyledim bugün (Kocam Bana Topaç Der'e) ben makyaj bloglarının birinde tatlı tarifi okumuş hiç de rahatsızlık duymamıştım, bence her konuda iyi kötü birşeyler paylaşmak, tecrübelerimizi yazmak, ve ya fikir almak çok daha iyi olmuyor mu? Ben ce sen bu anlamda çok çok sevdiğim bloglardan birisin. Bu güzel paylaşımın için teşekkürler Dore'yi biliyorum kataloglarını görmüştüm, fiyatlar yüksek gelmişti bir parça ama bu seti orada görmedim internette katalogları olması gerek bir bakalım;))) Teşekürler canım. Benim de fırça setim yenilenmeliydi bir bakayım.

    YanıtlaSil
  3. İş çıkısı Bim'e koşacağım sanırım, haklısın sırf çantası için alınır =)
    http://neselizebra.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. cnm bu fırçalardan herkes çok memnun ben de çok istiyorum ama kampanyaları beklemedim değil:P
    Bim'de bikaç ay önce vardı ve heryerden ucuzdu fiyatı ama maalesef yetişemedim ben kampnayasına:)))

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...