darkolivee@gmail.com

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Hediyeler Güzeldir...


Herkese Selam

Bu pazartesi sanki daha bir sendromlu geldi bana, sebebi de yan ofisteki arkadaşımın, sudan bir sebep yüzünden  işten ayrılması :(
Öğle yemeklerinde bugün nereye gitseklerimiz, çay, kahve molalarımız, ayak üstü laflamalarımız  yok artık, çok üzgünüm, bazen sıradan bir gün insanın hayatını bir anda değiştirebiliyor. Herşeyin hayırlısı diyelim, konumuza dönelim, 

Cuma gün kombinimden birkaç detay paylaşıyorum...
İngilterenin o puslu gri havası bana hep çekici gelmiştir, sıkıldıkça Londra ve uzakdoğu fotoğraflarına bakarım :) üzerimdeki tshirtte arkadaşımın doğum günü hediyesi :) beni nasılda tanıyor :) 

kolye, tshirt, jean : koton, çanta : mango





Bu kolyemi genelde elbiselerle kullandığım için boyunu kısaltmıştım, fotoğraflarda ne kadar kısa kaldığını farkedince hemen uzattım :) O da çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi, Aladdin'in cin çıkan sihirli lambası :)


Bu ara akşamları havuza girmeye bayılıyoruz eşimle, insanın tüm negatif enerjisi stresi gidiyor sanki, özellikle havuzun ışıkları yandığında daha bir güzel oluyor, gece denize girememe fobimi  havuza girerek hafifletiyorum :)



Yarın Ramazanın ilk günü
şimdiden herkese  hayırlı Ramazanlar diliyorum
Sevgiler
Darkolive

9 yorum:

  1. Kombinine bayıldım canım çok yakışmış hele saçlarına bitiyorum acaip yakıştı sana .Arkadaşın için üzüldüm bazen hepimize oluyo böyle şeyler buaralar benimde tasımı tarağımı toplayıp evime gidesim var :)

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. t-shirt de güzel ama benim asıl favorim ayakkabı ve çantalar ;)

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşın için üzüldüm canım. Hediye edilen tişörtün güzel ama en güzeli ayakkabıların bence :)Saçlar da süper. Ben kestireli bir yılı geçti ama hiç pişman olmadım. Sen de olma bence. Çünkü çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Tişört, ayakkabı ve çanta üçünün de renklerindeki uyuma bayıldım, hepsinde mürdüm, mor tonları var, çok uyumlu olmuş, tebrik ediyorum, çünkü herkes renk uyumuna dikkat etmez, uyunca sonuç işte böyle güzel olur, rahmetli annem de sizin gibiydi, tabii gençliğinde ama yaşlandığında 70'e geldiğinde bile uyumlu giyerdi, gençken gök mavisi tayyör, yine aynı renk ayakkabı, çanta ve tüllü şapka...düşünebiliyor musunuz 40'lı yıllar...ben ev içinde felaket salaşımdır, rahat bol giyerim ve hiç özenmem kendime:( annem gökyüzünden bakıp kızıyordur:))

    YanıtlaSil
  5. cok yakışmış cok ,nsan bır parçası kopmusgubu olur anlarım karsı taraftan çokta kendını dusunur gıdınce ne yaparım allah kolaylık versın :(


    bloglovın hakkında bana yardımcı olurmusunuz kendı bloğumu nasıl ekleyecegımı bılmıyorum :(

    YanıtlaSil
  6. gözlüğün harika bebeğim bayıldımm:)

    YanıtlaSil
  7. cnm t-shirt'e de ayakkabılara da bayıldım:) Gece havuza girme fikri çok güzel hem sessiz sakin zamanlarda suyun tadı bi başka olur:)

    YanıtlaSil
  8. sen gün gectıkce güzellesıyorsun

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...