darkolivee@gmail.com

21 Ağustos 2014 Perşembe

İzledim: Ek Villain (2014 Hint filmi)


Herkese Selam

Eşimle ciddi bir sinema fanatiğiyiz...
özellikle hikayesini okumadan izlemeyi daha çok seviyorum, sürpriz gelişmeleri, ters köşe yapan sahnelere bayılıyorum, bazen seyrettiklerimi blogda paylaşmayı unutuyorum, bu araya kaynamasın istedim :)
bazen film sitelerinden tesadüfen bulduğumuzu ya da arkadaş tavsiyesi ile seçiyoruz.

Dün akşam tesadüfen bulduğumuz Hint filmini seyrettik, bu filmi diğer Hint filmlerinden ayıran bir özellik, çok az dans etmeleri :) böylelikle filmden kopmuyorsunuz :)

Hint filmlerinin bütününde böyle birşey var, tam duygusala bağlıyor filmin içine giriyorsunuz, hooop!! şappidi şappibi bi müzikler danslar, tamam olsun da çok uzamasın yahuu, buradan Bollywood' a sesleniyorumm :D







Zor bir çocukluk geçiren ve bir çetenin üyesi olan Guru (Sidharth Malhotra), Aisha (Shraddha Kapoor) adında bir kızla tanışır, ondan etkilenir ve hayatının yönünü değiştirir. Geçmişte işlediği günahlarının karma'sı Guru'yu terk etmez ve tam mutluluğu bulduğu anda dünyası yerle bir olur, Aisha bir cinayetin kurbanı olur. Eskiden içinde yaşadığı karanlığa dönmek istemese de, Guru katilinin peşine düşer ve en iyi bildiği şeyi yapar. (hintfilmizile)


Aysha ile Guru'nun evine bayıldım
renkler nefisti..


Kötü hastalıkla mücade eden Aisha'nın hayata neşeyle bakmasına, tüm yaşamak istediklerini, dileklerini  bir defterde toplama fikrine bayıldım, daha da güzeli o dilekleri yerine getirmek için çırpınan bir aşk(eş, sevgili, arkadaş)  :D 


Filmin afişi kesinlikle çok başarılı, filmi seyrettikten sonra daha iyi anlayacaksınız :)


İyi seyirler
Sevgiler
Darkolive

4 yorum:

  1. hint filmlerini çok beğeniyorum, çok güzel gerçekten özellikle Aamir khanın filmleri .. en kısa zamanda izlemeye çalışacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende ne film baksam diyordum, bulursam hemen bakacagim :)

    YanıtlaSil
  3. Bende tv izlemeyen ama film izlemeye bayilan biriyim. Ancak kitaplarin dil anlatimi filmlere gore daha cok derin. Ne zaman kitabini okudugum bir filmi izledim hayal kirikligina ugruyorum.

    Bu arada son gunlerde yorumculardan cok yuksek not olan lunch bag hint filmini tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Filmi izledim güzeldi.
    Bayan oyuncu çok sempatik ve güzel.
    Kendisinin Aashiqui 2 adlı bir filmi var. Bu filmi beğendiyseniz o filme bayılacaksınız emin olun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...