darkolivee@gmail.com

4 Nisan 2013 Perşembe

Lazer Epilasyon Deneyimi...


Herkese Selam

İzmir'de uzun süredir lazer epilasyon araştırması içerisindeydim ama bir türlü şu deyip, işleme geçemiyordum. Silifke'ye taşınınca bir arkadaşım gittiğini ve çok memnun olduğunu söyledi, bende hemen atladım tabiki, Hangi işlemi uyguladıklarını seanslarını sertifikalarını görmek için randevu aldım ve ikna oldum. 

Sistemleri kıl köklerine lazer vererek yakmak ve anında o bölgeye soğuk su püskürtmek suretiyle kıl köklerine zarar vermek. 

İşlem esnasında her atışta düzinelerce kıl yanıyor ve 1-2 hafta içinde deriden atılıp dökülüyor.İlk seansına gidiyorsunuz, istediğiniz bölgeye işlemi uyguluyorlar, size takip eden haftalar içinde randevu veriyorlar, çıkan küçük tüyleri işleme tabii tutuyorlar. 
Ben  20 şubatta ilk seansıma gittim, 10martta kontrole gittim, birdahaki randevum 24 nisanda ve inanılmaz memnunum.Seans ücreti olarak ben 275 verdim, seanstan sonraki kontrolde para almıyorlar, yani yaklaşık 2 ayda bir veriyorsunuz bu parayı ben 3 bölge için gidiyorum, aklınızda kalan soru olursa sorabilirsiniz.

Yaz gelmeden bir an önce başlarsanız iyi olur.Benim 3 ya da 4 seansta %90-95 biter sanıyorum.

Acı olayı biraz karışık aslında, bana arkadaşlarım acısız, çok az bir his duyuyorsun demişlerdi, benim acı-sancı eşiğim çok düşük olduğu için, bazı bölgelerde çok acı hissettim ama hemen geçiyor, ağrı gibi değil anlık yani, diğer epilasyon yöntemlerini deneyen arkadaşlarım  bunun sıfır acı olduğunu söylüyor.

Makina bu...


Siyah bir gözlük takıyorsunuz, ışından etkilenmemek için.yarım saat kısa bir zaman sürüyor 3 bölge...

Umarım isteyen herkes kurtulur istenmeyen tüylerden...
Kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz...

Sevgiler
Darkolive


6 yorum:

  1. ben de çok merak ediyorum umarım baslayacagm öğrenciliğim bitince:)

    YanıtlaSil
  2. İzlemcim yazılarından acaba İzlem İzmirden gitti mi falan diyordum. hatta sana bir kez de sormuştum ama sanırım atladın. Demek Silifkeye gittin. Hayırlısı olsun canım. lazer epilasyona gelince bundan 8 yıl önce yaptırmıştım. Dünyanın ennnn rahat şeyi ve en güzel buluşlarından. Ben 6 seansta işi bitirdim. Şu an tek tük o kadar ince tüy kaldı ki zaten o kadar kalması normalmiş. Yani hele ki şimdi her yerde fiyatlar da cazip , uygun. İmkanı olan herkese şiddetle ben de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. ayy inşallah memnun kalırsınız,su püskürtme yöntemiyle olanı ilk defa görüyorum,zira ben alexandirate,endyag vb birçok makinede favori bölgesinden 4 5 yıldır gidiyorum ama hala bitmedi,vucut daha çabuk bitiyormuş.

    YanıtlaSil
  4. umarım istediğin sonucu alırsın geçen sene ben de gittim . fakat tekrar çkıyor sonradan ince ince de olsa. gerçi ben gittiğim yerin son dönemlerdeki ilgisinen şikayetçi olduğm için seansları sonuna kadar tamamlamadım. valla benim verdiğim para boşuna gitti diyorum ben umarım sen öyle bir durumla karşılaşmazsın.

    YanıtlaSil
  5. Thank you for visiting Blush. I am your newest follower and I'd love if you follow Blush

    xoxo
    Paula
    blush-paula.blogspot.com

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...