darkolivee@gmail.com

3 Nisan 2013 Çarşamba

Film Önerisi:Evim Sensin...

Herkese Selam

Dün akşam annemle sinemaya gidelim dedik, bizim sinemada filmler biraz arkadan geliyor o yüzen romantik komedi 1 hafta önce geldi, gittik neyse gişe kapalı, şaşkın şaşkın bakınırken görevli geldi, bugün polis teşkilatına özel gösterimiz var isterseniz misafirimiz olun buyurun dediler, hangi film oynuyor diye sorduk,  Fahriye Evcen'le Özcan Deniz'in Evim Sensin filmi oynuyor dediler, o filme gidememiştik ama yorumlardan biraz vasat olduğunu ama 2. yarısının daha iyi geçtiğini okumuştum, önyargılı girdim filme yani, Özcan Deniz'in filminden ne beklersin geyiğine hiç girmiycem çünkü daha önce Deniz Çakır'la çektiği Ya Sonra filmini çok beğenmiştim.

Neyse girdik denildiği gibi ilk bölüm çok vasattı, Fahriye Evcenin gerzek bir kıkırtıyla gülmesi, Özcan Deniz'in cool olcam diye kasım kasım kasılması, beni çok rahatsız etti kii dediğim gibi ilk yarının hava olduğunu okumuştum zaten, ama 2. yarı daha izlenebilir, hasta olan Leyla'ya kocasının duyduğu aşk bize sevdiklerimizi kaybetmeden değerini bilmememiz gerektiğini burun sızlatarak anlatıyor, özellikle erken bunama hastalığına yakalanan Leyla'nın altına kaçırıp, herkesin bulunduğu, salona gelmesi ve kocasının onu kimse görmesin diye, kaptığı gibi banyoya götürmesi burnumun direğini sızlattı :((  gerçekten bayaa salya sümük ağladım, amaa Fahriye'nin söylediği karadeniz türküsüne öldüm bayıldım, o yalın sesiyle o kadar güzel söylemiş kii, onu paylaşmadan duramadım, tv de yakın bir zamanda gösterilir sanıyorum, 
yine de izleyin derim...


Sevgiler
Darkolive

1 yorum:

  1. Sen ne diyorsun İzlemcim. Ben filmin ilk 20 dakikasından nerdeyse sonuna kadar ağladım:( Gerçekten çok dokunaklı sahneler vardı. hatta babasının kızına ben yanında olmazsam, kızıma çocuklarıma istediklerini veremezsem ne anlarım o babalıktan gibi birşeyler söylediği bir sahne vardı koptum orda:(( Fahriye Evcen'in çocuk gibi konuştuğu, salak saçma kıkırdamaların olduğu sahneler gerçekten can sıkıcıydı. Bir de filmin ilk başlangıç sahnesi. Belinde bir sürü kilitlerle kapıyı açan bir inşaat işçisi. Çok Hollywood style idi canım. Ama benim için de "Ya Sonra" filmi bambaşkaydı, güzeldi çok güzeldi.

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...