darkolivee@gmail.com

22 Kasım 2012 Perşembe

'Gel seni bir kupalayayım'

Herkese Selam!
Allahımmm 2 gündür yorgan döşek yatıyorum, nasıl bişiy bu :(
Pazartesi günü misaifr gelecekti biraz cam pencere sildim, yerler kurusun diye karşılıklı cam açmıştım :( olanlar oldu demek kii :(

Aman yarabbimmm etlerim kemiklerimden ayrılıyor sanki, dün annem 'gel sana bi kupa çekeyim' dedi, hemen yattım önüne :))  kupadan sonra güzelce bir viks mesajı o nasıl güzel bişey, tüm ağrılar çekiliyor sanki vücudumdan, sonra biraz araştırdım da, bizim çay bardağıyla yaptığımız bu kupa merasimi ne meşhurmuş, selülit tedavisinde bile kullanılıyormuş...


Başka şıp diye bu kırgınlığı kesecek formülleriniz var mı?
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
 Dikkat edin kendinize, aman hasta olmayın...

Sevgiler
Darkolive




13 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun canım, kupa iyidir boşver sen, babaannem de dehşet güzel kupa vurur.Ama o sonrasında zeytinyağı ve karabiberi karıştırıp sürüyor sırtımıza, bir de bez koyuyor, sonrada dsarıp sarmalyıp terlemeye bırakıyor.Uyuyorsun uyandığında cillop gibisin:)))
    Sevgiler, sıhhatler bol bol.

    YanıtlaSil
  2. Cooooooook gecmis olsuuuuun bol bol bitkisel cay tukeet ihlamura ver kendini nane limonuda tek gecerim bu durumlarda ve yatmaya dewamm :-) sonra turp gibi ayaga kalkarsin caniiim.

    YanıtlaSil
  3. Canim gecmis olsun bal limon zencefil zerdecal ye sevgiler;)

    YanıtlaSil
  4. AH BİRİSİDE BANA KUPA ÇEKSE KEŞKE
    NE GÜZEL KEMİKLERİNİZ DİNLENMİŞTİR
    GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
  5. ooyy oyyy çok geçmiş olsun. iş yaparken açılan camların cereyanı o an anlaşılmıyor ama sonra olan oluyor. çabuk iyileş inşallah.

    YanıtlaSil
  6. ahh kuzummmm çok geçmiş olsun canım benim..valla ben MAŞŞALLAH hiç hastalanmadığım için(derken yarın düşermişim yataklara hihihi)taktik veremem ama senin için dua ederim:)

    YanıtlaSil
  7. çok geçmiş olsun!
    selülit ve kupa.. çok şaşırdım! :)

    YanıtlaSil
  8. off valla benim de acayip sırt ağrım var canım çekti şimdi, daha önce hiç yaptırmadım ama merak ettim.. çok çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  9. çok geçmiş olsun canım :)

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun..ben de aynı dertten muzdaribim,ama atlattım çok şükür yeni yeni :)
    taylhot diye sıcak suya karıştırılıp içilen bir ilaç var,eczanelerde satılıyor..o bana süper geliyor.içince yarım saatte tüm kırgınlığımı alıyor..
    kendinize iyi bakın :)

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de şu an yatak döşek yatıyorum. Valla şifayı kaptıktan sonra ilaçlardan başka birşey iyi gelmiyor ama hasta olmadan önce hastalığı hissettiğiniz an önlem alırsanız (soğuk algınlığı ilaçları ile) kurtulabiliyorsunuz. Ben ıhlamurun içine elmayı kabukları ile birlikte doğrayıp, bir tane de çubuk tarçın atıp kaynatıp içiyorum. Göğsü yumuşatıyor. Tekrar geçmiş olsun, dikkat edin.

    Bu arada söylemeden geçmeyeyim, bloğunuz çok keyifli..

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...