darkolivee@gmail.com

25 Eylül 2011 Pazar

The First Avenger: captan America - kovboylar ve uzaylılar vol:2

İnternetimde bir sorun var, 3 gündür giremiyorum, şu anda telefonumdan yapıyorum bu postu nasıl olur artık bilmiyorum idare edin :))

hafta sonu 2 filme gittik sinemada, biri kaptan amerika kii biz ailecek marvel hastasıyız, çizgi romanlarını okudunuz mu bilmiyorum, ben çok okumadım çünkü bilim kurgu  eşimle tanıştıktan sonra  geçen bir hastalık bana, film bizim çok hoşumuza gitti, eshas oğlan zaten yıktı geçti heryeri, çok iyi bir oyunculuk sergiledi...
kesinlikle tavsiye ederim, bilim kurgu sevenlere tabikii  ;)


Captain America: The First Avenger’ (İlk Yenilmez: Kaptan Amerika) Steve Rogers’ın (Chris Evans), Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marvel Evreni’nin ilk günlerine odaklanıyor. Kaptan Amerika olarak Roger, kötü Red Skull’ın (Hugo Weaving) liderliğindeki şeytani HYDRA organizasyonuyla savaşmak için Bucky Barnes (Sebastian Stan) ve Peggy Carter’la (Hayley Atwell) güçlerini birleştirir. ‘Captain America: The First Avenger’ın (İlk Yenilmez: Kaptan Amerika) öncesinde Marvel Studios’un Marvel karakterlerine dayanan diğer yapımları olan The Avengers ise 4 Mayıs 2012’de gösterime girecek.

2.si de kovboylar ve uzaylılar...

Bilim kurgu olduğu için ve oyuncuları sevdiğimiz için gittik, nette araştırma yapmadık, oysaki kim ne demiş hep bakarız sinemaya gitmeden, yorumları okuruz bu sefer okumamuştık, gerçekten kötüydü yani, görseller  olsun, uzaylılar olsun hiç tat vermedi...

ama vaktim var izlerim zaman geçsin diyorsanız gidin :))

iyi seyirler....

2 yorum:

  1. hehhhehe doğru söylüyorsun ama 2 saatliğine de olsa filmi izlerken yaşamak güzel oluyor, özellikle steve rogers gibi bir iğneyle mükkemmel ötesi olmak olağan üstü güçler içinde dolaşmak güzel olurdu :)))))

    YanıtlaSil

google hesabınız yoksa NAME/URL yazan kısma isminizi yazıp URL'i boş bırakarak yorum bırakabilirsiniz.

yorum için teşekkürler...

Thank you for your comments...